Απάντηση ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ για Μάντζο: Ήταν μια δικηγορική πράξη

Απάντηση ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ για Μάντζο: Ήταν μια δικηγορική πράξη

«Ο πανικός τους δεν κρύβεται και θα επιστρατεύσουν κάθε αθέμιτο μέσο για να πολεμήσουν το ΠΑΣΟΚ», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη

pasok
Αμετανόητους τυχοδιώκτες χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ τα στελέχη της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, στην οποία κατηγορούν τη Χαριλάου Τρικούπη για ταύτιση με την Νέα Δημοκρατία και το «σύνδρομο Πάτση» υπέρ των funds.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τις βολές κατά του ΠΑΣΟΚ, επικαλείται δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, όπου αναφέρεται στην επαγγελματική δραστηριότητα του υποψηφίου βουλευτή επικρατείας της Χαριλάου Τρικούπη, Δημήτρη Μάντζου.  Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο εκπρόσωπός και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος, επιστρατεύθηκε ως δικηγόρος από fund εναντίον δανειολήπτη για χρέος 55.000 ευρώ σε ελβετικό φράγκο. 

«Το κόμμα, που ψήφισε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και αποτιμούσε δια στόματος του Αλέξη Τσίπρα ότι “25.000 πλειστηριασμοί δεν είναι και πολλοί”, που ενώ υποσχόταν “σεισάχθεια” παρέδωσε τα κόκκινα δάνεια εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών στα funds και μαζί με τη Νέα Δημοκρατία έβαλαν ταφόπλακα στην προστασία της πρώτης κατοικίας που πέτυχε το ΠΑΣΟΚ το 2010, επιχειρεί να συμψηφίσει ένα δικηγορικό γραφείο που έχει εκπροσωπήσει εκατοντάδες δανειολήπτες στα δικαστήρια για την προστασία της περιουσίας τους, με το σκάνδαλο Πάτση.

Ταυτίζει δηλαδή μια δικηγορική πράξη με την εξαγορά από τον κ. Πάτση κόκκινων δανείων αξίας 62,7 εκατομμυρίων ευρώ έναντι μόλις 4,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Κλείσιμο
Ο πανικός τους δεν κρύβεται και θα επιστρατεύσουν κάθε αθέμιτο μέσο για να πολεμήσουν το ΠΑΣΟΚ.

Σε αυτό, εξάλλου, ταυτίζονται πλήρως με τη Νέα Δημοκρατία», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη.

Το ΠΑΣΟΚ καταλήγει κάνοντας λόγο «για ψηφιακούς παρακρατικούς μηχανισμούς και μιντιακούς βραχίονες στην υπηρεσία τους», αφήνοντας νέα αιχμή προς τον ΣΥΡΙΖΑ ότι όφειλε «να έχει διαβάσει το μάθημα της κάλπης της 21ης Μαΐου».


Ειδήσεις σήμερα:

«Τους σκοτώνει όλους»: Η ανατριχιαστική κλήση για τον φόνο των τριών αγοριών από τον πατέρα τους

Λιγοστεύουν οι ελπίδες για το υποβρύχιο που εξαφανίστηκε - Τα τελευταία βίντεο πριν την μοιραία κατάδυση

Τηλεοπτικός παρουσιαστής δεν είχε δηλώσει 12.000 αποδείξεις - Στα 400.000 ευρώ η φοροδιαφυγή

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης