Εκλογές 2023 - Σκέρτσος για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ: «Θα δείτε εκπλήξεις, αλλά όχι στη λογική των celebrities»

Εκλογές 2023 - Σκέρτσος για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ: «Θα δείτε εκπλήξεις, αλλά όχι στη λογική των celebrities»

«Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα ότι πρέπει επιτέλους να μπουν στην πολιτική περισσότερες γυναίκες» δήλωσε ο κ. Σκέρτσος - Αύριο στις 10:30 η παρουσίαση του ψηφοδελτίου

akis_skertsos
Εκπλήξεις που δεν θα σχετίζονται με celebirities, καθώς υπήρχαν «κακά αποτελέσματα» σε επιλογές που έγιναν με αυτό το κριτήριο, προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, σε δηλώσεις που έκανε για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ενόψει εκλογών.

Παράλληλα, ο κ. Σκέρτσος, που μίλησε στο «Ένα Channel» της Καβάλας, στάθηκε στην πρόθεση του κόμματος να στείλει «ένα μήνυμα ότι πρέπει επιτέλους να μπουν στην πολιτική περισσότερες γυναίκες από όλα τα επαγγελματικά πεδία».

«Θα δείτε εκπλήξεις, αλλά όχι στη λογική των celebrities, όπως συνηθίζεται να βλέπετε τα τελευταία χρόνια, αλλά και με κακά αποτελέσματα εξαιτίας αυτού του κριτηρίου. Είναι επιλογές που θα εκπλήξουν ευχάριστα, πρόσωπα χαμηλού προφίλ, με την έννοια ότι δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστοί, ωστόσο είναι επιλογές ουσίας. Με σημαντική παρουσία γυναικών και νέων. Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα ότι πρέπει επιτέλους να μπουν στην πολιτική περισσότερες γυναίκες από όλα τα επαγγελματικά πεδία» δήλωσε ο κ. Σκέρτσος.

Θυμίζεται πως η παρουσίαση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ θα γίνει αύριο το πρωί, στις 10:30 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.


Ειδήσεις σήμερα:

Ιδιοκτήτες ταξί έσπασαν αυτοκίνητα της Uber στη Ρόδο - Στα άκρα η κόντρα εν όψει τουριστικής περιόδου

«Παραμύθι, κακοπαιγμένο θέατρο» λέει ένας εκ των συνηγόρων της οικογένειας του Άλκη για την ομολογία του 21χρονου

Ραντεβού στις δεύτερες κάλπες του Ιουλίου με άλλο όνομα και έμβλημα, λέει ο Μπογδάνος μετά το κόψιμο από τον Άρειο Πάγο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης