Ο Καρανίκας κατά «Αυγής» για τις «ύβρεις» στον Πολάκη με φόντο τα… χταπόδια

Ο Καρανίκας κατά «Αυγής» για τις «ύβρεις» στον Πολάκη με φόντο τα… χταπόδια

«Οι απόψεις που εκφράζονται αποκλειστικά στα όργανα αντιμετωπίζονται μέσα στο κόμμα δημοκρατικά και όχι δημόσια στην ΑΥΓΉ, με κουτσομπολιά που σκοπό έχουν την δολοφονία χαρακτήρων και την συκοφάντηση ανθρώπων» αναφέρει ο Νίκος Καρανίκας

karanikas_nikos
Θέση υπέρ του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη παίρνει ο πρώην Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού, Νίκος Καρανίκας.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Καρανίκας αναφέρει πως «μια οποιαδήποτε εφημερίδα μπορεί να γράφει ό,τι θέλει και η κριτική είναι αναπόφευκτη, αλλά μια αριστερή εφημερίδα και συγκεκριμένα η ΑΥΓΉ δεν επιτρέπεται να δημοσιεύει προς τοποθετήσεις των συντρόφων και μάλιστα με απώτερο σκοπό την επίθεση στον σύντροφο. Απαράδεκτο. Αντικομματικό και προπάντων αντισυντροφικό».

Ο κ. Καρανίκας ζήτησε την άμεση λειτουργία της επιτροπής δεοντολογίας για να καταδικάσει το δημοσίευμα. «Να γίνει άμεσα πριν καταλήξει η εφημερίδα ΑΥΓΉ ένα δημοσιογραφικό σκουπίδι που συκοφαντεί συντρόφους και υπηρετεί χταπόδια», κατέληξε.

Λάθος για την Αριστερά. Σωστό για τον ανήθικο φιλελευθερισμό. Μέσα στα δημοκρατικά εκλεγμένα όργανα του κόμματος όπως...

Posted by Νίκος Καρανίκας on Wednesday, June 1, 2022


Αναλυτικά, η ανάρτηση:

«Λάθος για την Αριστερά.

Σωστό για τον ανήθικο φιλελευθερισμό.

Μέσα στα δημοκρατικά εκλεγμένα όργανα του κόμματος όπως και στις ΟΜ τα μέλη έχουν δικαίωμα να πούνε την οποιαδήποτε άποψη τους και να ασκήσουν την κριτική τους για οτιδήποτε.

Οι απόψεις που εκφράζονται αποκλειστικά στα όργανα αντιμετωπίζονται μέσα στο κόμμα δημοκρατικά και όχι δημόσια στην ΑΥΓΉ, την εφημερίδα του κόμματος με κουτσομπολιά που σκοπό έχουν την δολοφονία χαρακτήρων και την συκοφάντηση ανθρώπων.

Μια οποιαδήποτε εφημερίδα μπορεί να γράφει ό,τι θέλει και η κριτική είναι αναπόφευκτη, αλλά μια αριστερή εφημερίδα και συγκεκριμένα η ΑΥΓΉ δεν επιτρέπεται να δημοσιεύει τις τοποθετήσεις των συντρόφων και μάλιστα με απώτερο σκοπό την επίθεση στον σύντροφο.

Απαράδεκτο.

Αντικομματικό

και προπάντων αντισυντροφικό.

Μεγάλο λάθος.

Σίγουρα δεν θα ξαναγίνει καθώς έχουμε μια νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της ΝΔ να νικήσουμε και όχι να την πριμοδοτήσουμε με επιθέσεις σε συντρόφους.

Αυτά τα φιλελέδικα δημοσιογραφικά κόλπα δεν είναι αριστερά και προκρίνουν το κουτσομπολιό, την συκοφάντηση, την χυδαιότητα, την δεξιά κουλτούρα παρασύροντας δυστυχώς στην ποταπότητα και άλλα μέλη που έτρεξαν να υπερασπιστούν το φιλελέδικο δικαίωμα της ελεύθερης δήθεν δημοσιογραφίας, κάνοντας φτηνιάρικο χιούμορ που ταιριάζει μόνο στον χαρακτήρα τους. Κατάντια.

Άμεσα να παρθούν μέτρα ώστε να μη το ξαναζήσουμε.

Η επιτροπή δεοντολογίας να λειτουργήσει άμεσα χαρακτηρίζοντας το δημοσίευμα της Αυγής ύβρις προς το κομματικό στέλεχος - τον Παυλος Πολακης αλλά και το ίδιο το κόμμα.

Να γίνει άμεσα πριν καταλήξει η εφημερίδα ΑΥΓΉ ένα δημοσιογραφικό σκουπίδι που συκοφαντεί συντρόφους και υπηρετεί χταπόδια».

Το άρθρο για τα.... χταπόδια και η οργή του Πολάκη

Κλείσιμο
Ο Παύλος Πολάκης   πρωτοστάτησε κατά της «Αυγής» με αφορμή το άρθρο στην εφημερίδα το περασμένο Σάββατο με τίτλο «Τα χταπόδια δεν έχουν δικαιώματα». Το άρθρο υπέγραφε ο δημοσιογράφος, Πέτρος Κατσάκος, αναφερόμενος στις επιπτώσεις που θα έχουν οι βιομηχανικές «φάρμες χταποδιών» στην εξέλιξη του είδους στον πλανήτη.

Μάλιστα το άρθρο συνοδεύτηκε από χτύπημα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, την παραμονή της συνεδρίασης της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, με αποτέλεσμα να προκαλέσει ποικίλα σχόλια, από μεριάς στελεχών του κομματικού οργάνου.

Απαντώντας στις αιτιάσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Διευθυντής της «Αυγής», Άγγελος Τσέκερης, απάντησε με άρθρο του χθες πως «η ΑΥΓΗ δεν κάνει αντιπολίτευση με τα χταπόδια. Κάθε μέρα δίνει την πολιτική μάχη για λογαριασμό της Αριστεράς όσο πιο μαχητικά και τεκμηριωμένα μπορεί», επισημαίνοντας πως «το θέμα εδώ είναι ότι κάποιοι σύντροφοι θεωρούν τον εαυτό τους νόμιμο ιδιοκτήτη της παλικαρίσιας αντιπολίτευσης. Και ως νόμιμοι ιδιοκτήτες της αντιπολίτευσης, θεωρούν όλους τους άλλους νερόβραστους, συμβιβασμένους, θολοκουλτουριάρηδες, δικαιωματιστούληδες, ανίκανους για «αντρίκεια» αναμέτρηση με τον αντίπαλο. Και τους ξινίζουν τα χταπόδια».
29320868_6
 

Αναλυτικά, το άρθρο του Άγγελου Τσέκερη:

Η ΑΥΓΗ δεν κάνει αντιπολίτευση με τα χταπόδια. Κάθε μέρα δίνει την πολιτική μάχη για λογαριασμό της Αριστεράς όσο πιο μαχητικά και τεκμηριωμένα μπορεί

Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., κάποιοι σύντροφοι, γνωστοί για τον πληθωρικό τους αυθορμητισμό, ξεσπάθωσαν κατά της ΑΥΓΗΣ. «Τι είδους αντιπολίτευση κάνουμε» αναρωτήθηκαν, όταν το Σάββατο η ΑΥΓΗ έχει στην πρώτη σελίδα τα δικαιώματα των χταποδιών; Και ένα μεγάλο κομμάτι των παρευρισκόμενων το βρήκε χαριτωμένο και χειροκρότησε.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες η ΑΥΓΗ στο σαββατιάτικο φύλλο της έχει ξεκινήσει μια στήλη του Πέτρου Κατσάκου για τα δικαιώματα των ζώων. Η στήλη έχει μεγάλη ανταπόκριση στο αναγνωστικό κοινό και αναπαράγεται ευρύτατα στο Διαδίκτυο. Το περασμένο Σάββατο, θέμα της ήταν η μαζική καλλιέργεια των χταποδιών και το γεγονός ότι δεν προστατεύεται από νόμους. Αλλά το θέμα εδώ δεν είναι τα χταπόδια.

Το θέμα εδώ είναι ότι κάποιοι σύντροφοι θεωρούν τον εαυτό τους νόμιμο ιδιοκτήτη της παλικαρίσιας αντιπολίτευσης. Και ως νόμιμοι ιδιοκτήτες της αντιπολίτευσης, θεωρούν όλους τους άλλους νερόβραστους, συμβιβασμένους, θολοκουλτουριάρηδες, δικαιωματιστούληδες, ανίκανους για «αντρίκεια» αναμέτρηση με τον αντίπαλο. Και τους ξινίζουν τα χταπόδια.
282058685_3148021358774657_478368726473890870_n
 

Μόνο που η ΑΥΓΗ δεν κάνει αντιπολίτευση με τα χταπόδια. Κάθε μέρα δίνει την πολιτική μάχη για λογαριασμό της Αριστεράς όσο πιο μαχητικά και τεκμηριωμένα μπορεί. Κανείς δεν έχει αμφισβητήσει έως τώρα την πολιτική της επάρκεια. Το συγκεκριμένο φύλλο λοιπόν -και μας κάνει εντύπωση που όσοι έσπευσαν να χειροκροτήσουν αυτή την ατάκα δεν μπήκαν στον κόπο να το λάβουν υπόψη- είχε ως πρώτο θέμα την αστυνομική βία στα πανεπιστήμια και την προσπάθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να δημιουργήσει κλίμα τεχνητής όξυνσης. Ως δεύτερο θέμα είχαμε ρεπορτάζ της εφημερίδας για τις εργασιακές συνθήκες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Και πολλά άλλα.

Το ότι, μεταξύ άλλων, είχαμε στην πρώτη σελίδα, όπως κάθε Σάββατο άλλωστε, και το θέμα της στήλης του Π. Κατσάκου δεν στοιχειοθετεί κριτική για ελλειμματική αντιπολίτευση. Ας σκεφτούμε, λοιπόν, μήπως, δεδομένων των συνθηκών, χρειαζόμαστε κάπως λιγότερη λεβέντικη γραφικότητα από όση παράγουμε. Αυτό.

ΥΓ.: Το επόμενο Σάββατο η στήλη του Π. Κατσάκου θα έχει θέμα τα γαϊδουράκια.

Πολάκης: Η ιδεοληψία δεν είναι αριστερή πολιτική

Ανάμεσα στους ηχηρά αντιδρώντες υπήρξε ο βουλευτής του κόμματος, Παύλος Πολάκης, ο οποίος κοινοποίησε τις αντιρρήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιτιθέμενος στους δύο δημοσιογράφους.

Πέτρο Κατσάκο και Άγγελε Τσέκερη, η ιδεοληψία ή οι ευαισθησιες του καθενός ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Αριστερή πολιτική είναι η συγκεκριμένη μάχη κατά της διαπλοκής και του Μητσοτακη !» σχολίασε ο κ. Πολάκης και τους εγκάλεσε για «δολοφονία χαρακτήρα» του.

Πέτρο Κατσάκο και Άγγελε Τσέκερη, η ιδεοληψία ή οι ευαισθησιες του καθενός ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Αριστερή...

Posted by Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis on Tuesday, May 31, 2022
 

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:

Πέτρο Κατσάκο και Άγγελε Τσέκερη, η ιδεοληψία ή οι ευαισθησιες του καθενός ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Αριστερή πολιτική είναι η συγκεκριμένη μάχη κατά της διαπλοκής και του Μητσοτακη !

Εναλλακτική αριστερή προοδευτική πρόταση δεν ειναι τα δικαιώματα των χταποδιών και των γαιδουρακιων,αλλά το να κρατικοποιήσεις ξανα τη ΔΕΗ,,να κάνουμε Δημόσια μια ή δυο τράπεζες,να κάνουμε το βασικό 800 ευρώ και το μισθό των νέων γιατρών 2.000,να αλλάξουμε με συγκεκριμένα θεσμικά μέτρα τη δικαιοσύνη!!

Για ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ήρθε και θα έρθει κι αλλος κόσμος στο ΣΥΡΙΖΑ! Γι αυτά,που τα είπα και έτσι σκριβως ,χειροκρότησαν τα μέλη της Κεντρικής επιτροπής την αναφορά μου στο πρωτοσέλιδο σας του Σαββάτου για τα «δικαιώματα των χταποδιών»!!! (Φωτό 1)

Εγώ μίλησα και σας άσκησα κριτική σε κλειστό κομματικό σώμα ,οπως είχα το δικαίωμα και ούτε απάντησα σε διαρροες που κάποιοι έδωσαν για το θέμα και μάλιστα στρεβλες!

Σήμερα εσείς ΕΠΑΝΕΡΧΕΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ με άρθρο με χαρακτηρισμούς εναντίον μου και δολοφονία χαρακτήρα .(φωτό 2-3-4 και 7-8)

Μαζευτείτε -καρφώνεστε και εσεις και η θλίψη σας.

Ο λαός μας έχει κατατάξει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και για την επάρκεια και για την προσφορά μας ,με βάση το τι κάνουμε!

Και ειναι εμφανής η κατάταξη…..

ΥΓ .Οπότε όπως καταλαβαίνετε ,θα συνεχίσω να βγάζω και χταπόδια,όπως έκανα από μικρός (φωτό 5-6) Είμαι «αντιδικαιωματιστης» ,τι να κάνω;

«Τι την θέλουμε την Αυγή;»

Τα… πλοκάμια των χταποδιών απλώθηκαν και άλλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Πέτρο Κατσάκο να σχολιάζει πως «έχω και τον άλλο τον κακομοίρη που μαθαίνω πως με αποκαλεί «ο χταπόδιας» και νομίζει ότι έτσι με μειώνει…»σχολίασε από πλευράς του ο δημοσιογράφος της «Αυγής», ενώ «ναι μωρε σιγά. Τι την θέλουμε την Αυγή;» απάντησε σε σχόλιο χρήστη ο Διευθυντής της εφημερίδας, Άγγελος Τσέκερης μετά το σάλο, αφήνοντας υπονοούμενα για τα κίνητρα της επίθεσης κατά της εφημερίδας, με φόντο τα χταπόδια.



Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Καβάλα: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζό και οχήματα - Τρεις νεκροί

«Ή θα επιστρέψετε στο γραφείο ή απολύεστε»: Το τελεσίγραφο του Έλον Μασκ στους υπαλλήλους του

Η γυναίκα «αράχνη» που οδήγησε στην αυτοκτονία τον γυμναστή ήταν στο πάρτι με την Μπίκα, λέει δικηγόρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης