Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά για την πρόσληψη της κόρης του στο «Ελληνικό»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά για την πρόσληψη της κόρης του στο «Ελληνικό»

«Εχουμε διαφωνίες αλλά δεν είμαστε εχθροί - Ακόμα και στον πόλεμο τα γυναικόπαιδα τα αφήνεις εκτός πολέμου» ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ

5594990
Να σταματήσει τις επιθέσεις κατά των παιδιών πολιτικών αντιπάλων κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Άδωνης Γεωργιάδης μετά από αναφορές στην Ολομέλεια της Βουλής για τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν την κόρη του να έχει προσληφθεί στο «Ελληνικό».

«Η κόρη μου έχει κάνει εξαιρετικές σπουδές. Δούλευε σε μια μεγάλη εταιρεία. Άνοιξε μια θέση στο Ελληνικό και την πήραν. Χαμηλόμισθη θέση. Το επιχείρημα είναι ότι δεν έπρεπε να προσληφθεί γιατί είμαι εγώ υπουργός και έχω εξουσία στο έργο. Υπονοεί ότι είναι κάποιου είδους πολιτική συναλλαγή» ανέφερε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης για να προσθέσει «εγώ όπως ξέρετε έχω αρμοδιότητα σε ένα τεράστιο κομμάτι της αγοράς. Για παράδειγμα έχω αρμοδιότητα σε όλα τα super market. Μπορεί να προσληφθεί η κόρη μου σε super market. Για εσάς όχι; Σε εστιατόρια και ξενοδοχεία; Πάλι όχι. Δηλαδή το παιδί μου δεν μπορεί να δουλέψει πουθενά στον ιδιωτικό τομέα. Μήπως μπορεί στο Δημόσιο; Πάλι όχι. Μήπως στο εξωτερικό. Ούτε και εκεί καθώς είδαμε την κριτική σας για τα παιδιά του πρωθυπουργού. Αρα τα παιδιά μου δεν μπορούν αν δουλέψουν πουθενά».

«Ακόμα και στον πόλεμο τα γυναικόπαιδα τα αφήνεις εκτός πολέμου. Εχουμε διαφωνίες αλλά δεν είμαστε εχθροί. Αλλά ακόμα και εχθροί να είμαστε τα αφήνουμε απ έξω τα γυναικόπαιδα» σημείωσε ο ίδιος για να επανέλθει στο ζήτημα της κόρης του «Είναι αυθύπαρκτη προσωπικότητα που κάνει την δική της ζωή. Μην πυροβολείτε τα νέα παιδιά ακόμα και αν είναι παιδιά των πολιτικών».

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζει τον εκβιασμό ο Ερντογάν: Δεν μπορούμε να κάνουμε με Σουηδία και Φινλανδία το λάθος που κάναμε με την Ελλάδα

Κλήθηκαν για κατάθεση οι δυο ψαράδες που είναι βασικοί ύποπτοι για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη

Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον 14χρονο από τα Σεπόλια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης