Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ παρών σε «φιέστα» του ψευδομουφτή σε χωριό της Ξάνθης με φόντο την τουρκική σημαία

Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ παρών σε «φιέστα» του ψευδομουφτή σε χωριό της Ξάνθης με φόντο την τουρκική σημαία

Τι καταγγέλλει ο Τάσος Χατζηβασιλείου, βουλευτής Σερρών της ΝΔ για την παρουσία του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Μπουρχάν Μπαράν σε εκδήλωση υπό την αιγίδα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής

xanthi_turkofiesta
Να πάρει θέση η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ για την παρουσία του βουλευτή Ξάνθης Μπουρχάν Μπαράν, σε εκδήλωση του ψευδομουφτή Αχμέτ Μέτε - παρουσία του Τούρκου προξένου στην Κομοτηνή Μουράτ Ομέρογλου και με θέα… την τουρκική σημαία - ζητάει ο βουλευτής Σερρών της Ν.Δ. Τάσος Χατζηβασιλείου.

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο βουλευτής της Ν.Δ. και Γραμματέας της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, εγκαλεί τον συνάδελφό του - βουλευτής Ξάνθης του ΚΙΝΑΛ - για την παρουσία του στην προκλητική εκδήλωση.



«Σε εκδήλωση της ψευδομουφτείας Ξάνθης, παρόντος του Τούρκου προξένου και με φόντο την τουρκική σημαία, παρίσταται ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μπουρχάν Μπαράν. Το ΚΙΝΑΛ γνωρίζει τις δραστηριότητες και τις επιλογές του βουλευτή του; Επιβάλλεται να πάρει καθαρή θέση» σχολίασε ο κ. Χατζηβασιλείου.

Την εκδήλωση - ιφτάρ στο πλαίσιο του ραμαζανιού - διοργάνωσε στο χωριό Λευκόπετρα ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, ενώ εκτός του Τούρκου προξένου στην Κομοτηνή, παραβρέθηκαν ο δήμαρχος του Γιλντιρίμ Προύσας Οκτάι Γιλμάζ και ο βουλευτής Προύσας Οσμάν Μεστέν. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός, πως στο χώρο της εκδήλωσης αναρτήθηκε προκλητικά η τουρκική σημαία.



Ειδήσεις σήμερα:

Προβάδισμα με 54% στον Μακρόν δίνει και νέα δημοσκόπηση στη Γαλλία

Οι Ρώσοι βομβάρδισαν εργοστάσιο στο Κίεβο που κατασκευάζει τους πυραύλους οι οποίοι «χτύπησαν» το «Μόσκβα»

Τα καρέ της ζωής του Μάνου και της Ρούλας: Η εικόνα στα social media και η φριχτή αλήθεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης