ΝΔ κατά Πολάκη: Απειλή για τη Δημοκρατία οι εξαγγελίες του για τη Δικαιοσύνη

ΝΔ κατά Πολάκη: Απειλή για τη Δημοκρατία οι εξαγγελίες του για τη Δικαιοσύνη

«Πρόκειται για το σοβιετικό οικονομικό μοντέλο του κ. Πολάκη και των περισσότερων στον ΣΥΡΙΖΑ» σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία στις εξαγγελίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για κρατικοποιήσεις τραπεζών και της ΔΕΗ

ND_GRAFEIA
Όσα ισχυρίστηκε ο Παύλος Πολάκης σε διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Διαφθορά, διαφάνεια, δικαιοσύνη», σχολίασε σήμερα η Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωσή της.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε, μεταξύ άλλων, για την κρατικοποίηση τραπεζών και της ΔΕΗ, καθώς και για εθελούσια έξοδο δικαστών, που πρέπει να περιλαμβάνονται στη «δεύτερη φορά Αριστερά».

Πολάκης


«Στο σημερινό του show, ο Παύλος Πολάκης υποσχέθηκε κρατικοποιήσεις των πάντων – και όσων, δηλαδή, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εκχώρησε στο Υπερταμείο. Πρόκειται για το σοβιετικό οικονομικό μοντέλο του κ. Πολάκη και των περισσότερων στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έμεινε όμως εκεί, εξαγγέλλοντας και μια “δεύτερη σχολή δικαστών”, ή οποία προφανώς θα λειτουργεί ως η επίσημη ακαδημία του παραδικαστικού κυκλώματος που ονειρεύεται ανοιχτά η αξιωματική αντιπολίτευση» αναφέρει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.

Και συνεχίζει: «Αν οι οικονομικές του αναλύσεις προκαλούν γέλιο σε σύγκριση με την πολιτική που εφάρμοσε ως Πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας, οι εξαγγελίες θεσμικών εκτροπών στη Δικαιοσύνη αποτελούν ξεκάθαρη απειλή για τη Δημοκρατία. Την περίοδο 2015-2019, όντως επιχείρησαν να ελέγξουν τους αρμούς της εξουσίας, με παραδικαστικές κινήσεις, στημένους τηλεοπτικούς διαγωνισμούς και υπονόμευση των Ανεξάρτητων Αρχών. Ευτυχώς η Ελλάδα, έχει ισχυρούς δημοκρατικούς θεσμούς και το κράτος δικαίου λειτουργεί. Κι όσο ονειρεύονται επιστροφή στις ίδιες μεθόδους, τόσο οι πολίτες θα τους γυρίζουν την πλάτη».


Ειδήσεις σήμερα:

Θέμα χρόνου η σύλληψη της μητέρας του νεκρού βρέφους - «Βρέθηκε γυμνό με τον ομφάλιο λώρο» λένε αυτόπτες μάρτυρες

Πυρηνική σύντηξη: Οι επιστήμονες πανηγυρίζουν «σημαντικό βήμα» προς την απόλυτη πηγή ενέργειας

Την κατάργηση όλων των περιορισμών κατά του κορωνοϊού στη Βρετανία ανακοίνωσε ο Μπόρις Τζόνσον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης