Μητσοτάκης σε μαθητή Δημοτικού Χανίων: «Έτσι περνάω την ημέρα μου στο lockdown»

Μητσοτάκης σε μαθητή Δημοτικού Χανίων: «Έτσι περνάω την ημέρα μου στο lockdown»

«Δεν βγαίνουμε έξω, ο μόνος λόγος για να βγω είναι να πάω στη δουλειά μου, να γυρίσω στο σπίτι μου ή ενδεχομένως να βγω για κάποια άθληση» δήλωσε ο πρωθυπουργός στη διάρκεια παρακολούθησης διαδικτυακού μαθήματος

Capture
Στα «θρανία» της ψηφιακής διδασκαλίας της έκτης τάξης του 8ου Δημοτικού των Χανίων κάθισε ο πρωθυπουργός. Στο πλαίσιο της διαδικτυακής διδασκαλίας του μαθήματος Ιστορίας, που παρακολούθησε από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε μια προσωπική ερώτηση από μαθητή.

Ο μικρος Μανώλης ρώτησε τον κ.Μητσοτάκη, αν με δεδομένο το βαρύ πρόγραμμα που έχει, υπάρχει χρόνος για την οικογένειά του.

«Πάντα προσπαθώ να βρίσκω λίγο χρόνο για την οικογένειά μου. Κάθε βράδυ φροντίζουμε έστω και αργά να τρώμε μαζί», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός, ο οποίος εστίασε στη σημασία τήρησης των μέτρων ασφάλειας απέναντι στον κορωνοϊό.

«Δεν βγαίνουμε έξω, ο μόνος λόγος για να βγω είναι να πάω στη δουλειά μου, να γυρίσω στο σπίτι μου ή ενδεχομένως να βγω για κάποια άθληση, πάντα στο πλαίσιο των αθλητικών δραστηριοτήτων που επιτρέπονται, άρα φροντίζω κάθε βράδυ να είμαι στο σπίτι και να τρώω μαζί με τη σύζυγό μου και με την κόρη μου. Και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να πω ότι μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά» επεσήμανε ακόμη.

Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν αναλυτικά η εξής:

«Η απάντηση είναι πως ναι. Πάντα προσπαθώ να βρίσκω λίγο χρόνο για την οικογένειά μου. Πρέπει να σου πω τώρα εκ των πραγμάτων, επειδή δεν έχουμε ταξίδια, έχουμε ελάχιστα ταξίδια γιατί δεν επιτρέπεται να ταξιδεύουμε, εκ των πραγμάτων κι εμείς συμμορφωνόμαστε απόλυτα με τα μέτρα. Αρά δε βγαίνουμε έξω -ο μόνος λόγος για να βγω είναι να πάω στη δουλειά μου, να γυρίσω στο σπίτι μου ή ενδεχομένως να βγω για κάποια άθληση, πάντα στο πλαίσιο των αθλητικών δραστηριοτήτων που επιτρέπονται- άρα φροντίζω κάθε βράδυ να είμαι στο σπίτι και να τρώω μαζί με τη σύζυγό μου και με την κόρη μου. Και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να σου πω ότι μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά. Μάλιστα στο πρώτο lockdown είχαμε στο σπίτι και τα δύο μεγάλα μου παιδιά -ο γιός μου αυτή τη στιγμή έχει μπει στρατό, δεν τον έχουμε δει ουσιαστικά καθόλου τους τελευταίους δύο μήνες γιατί υπηρετεί τη θητεία του στην Αλεξανδρούπολη, η κόρη μου η μεγάλη είναι στο Λονδίνο- αλλά στο πρώτο lockdown ήμασταν και οι πέντε μας μαζί. Οι πέντε μας και τα δύο μας σκυλιά. Επομένως περάσαμε πάρα πολύ χρόνο μαζί οικογενειακά και είναι κάτι που το χάρηκα ιδιαίτερα. Οπότε ναι, βρίσκω χρόνο για την οικογένεια, έστω και λίγο, και κάθε βράδυ φροντίζουμε έστω και αργά να τρώμε μαζί».


Ειδήσεις σήμερα

Σαρώνει τη Βόρειο Ελλάδα ο κορωνοϊός - Σε συναγερμό τα περιφερειακά νοσοκομεία

Έγκλημα στις Σπέτσες - Συγκλονίζει η μητέρα του 26χρονου: Τον μαχαίρωσε 3 φορές και τον πέταξε στο ποτάμι

Μαραντόνα: Μια εντεκάδα παιδιά και... κάποιες σύζυγοι διεκδικούν την περιουσία του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης