Λοβέρδος στον Θέμα 104,6:  «Μπαρούφα το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς»

Λοβέρδος στον Θέμα 104,6:  «Μπαρούφα το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς»

«Θλιβερή ιστορία» χαρακτήρισε την υπόθεση του Παπαγγελόπουλου ο βουλευτής της ΝΔ

giannisloberdos
«Θλιβερή ιστορία» χαρακτήρισε την υπόθεση του Παπαγγελόπουλου ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Όπως ανέφερε ο κ. Λοβέρδος, η συγκεκριμένη διαπίστωση είχε γίνει από τότε που ο κ. Παπαγγελόπουλος έξω από το Μαξίμου είχε πει για την υπόθεση Novartis ότι είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο του ελληνικού κράτους ενώ, όπως είπε χαρακτηριστικά «σήμερα διαπιστώνεται που πήγε αυτό το δήθεν σκάνδαλο».

Ο κ. Λοβέρδος είπε πως πρόκειται για μία σκευωρία εις βάρος των πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως «το δυστύχημα είναι ότι δεν ξέραμε ότι πίσω από αυτή την ιστορία της σκευωρίας κρύβονται και οικονομικά συμφέροντα και κάποιοι πλούτιζαν γιατί έκαναν outsourcing, όπως ακούσαμε από τον κ. Παππά».

Η υπόθεση, όπως είπε ο κ. Λοβέρδος αναδύει μία δυσάρεστη οσμή για το πολιτικό μας σύστημα συνολικά, σε μία εποχή που έχει δοκιμαστεί το πολιτικό σύστημα, τα τελευταία δέκα χρόνια, η κυβέρνηση της ΝΔ και προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης, όπως ανέφερε ο κ. Λοβέρδος, έχουν σαν σκοπό να στηρίξουν την προσπάθεια για την ανάκαμψη της χώρας καθώς αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα και στην οικονομία και στα ελληνοτουρκικά.

Πρόσθεσε, τέλος, ότι η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να «παίξει παιχνιδάκια για πρόσκαιρα κομματικά ή άλλα οφέλη» καθώς το πολιτικό σύστημα της χώρας μας έχει δεχτεί πολλά πλήγματα και «δυστυχώς με αυτές τις κωμικοτραγικές ηχογραφήσεις Μιωνή - Παππά δέχεται ένα ακόμα μεγάλο πλήγμα που δείχνει ότι αυτό το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς ήταν μία μπαρούφα που λεγόταν πριν έρθει στην εξουσία, το αν κάποιος είναι έντιμος ή ηθικός φαίνεται όταν έρθει στην εξουσία, η εξουσία μας δοκιμάζει».


Ειδήσεις σήμερα: 

Μόσιαλος: «Αυτές είναι οι μακροπρόθεσμες επιπλοκές σε ασθενείς που νόσησαν από Covid-19»

Έρχεται μίνι καύσωνας με 37αρια το Σαββατοκύριακο

Γιώργος Ζαπάντης: Η ζωή που δεν έζησε και το κύμα αγάπης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης