Η ωραία Ελένη παίρνει 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο

Η ωραία Ελένη παίρνει 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο

Το παρασκήνιο ενός τηλεοπτικού διαζυγίου - Γιατί η διοίκηση του ALPHA αποφάσισε τελικά να μην ανανεώσει το συμβόλαιο με τη Μενεγάκη για την επόμενη χρονιά - Τα emails, οι χορηγίες και οι αντιδράσεις

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
menegaki
Μυστικό που διέρρευσε άθελά της ή εν γνώσει της, λίγο έχει σημασία. Η Ελένη, ούτως ή άλλως, δεν πρόκειται ούτε να επιβεβαιώσει, ούτε να διαψεύσει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «ΘΕΜΑτος» της προηγούμενης Κυριακής για την αποχώρησή της από τα τηλεοπτικά δρώμενα μετά τη λήξη του συμβολαίου της με τον ALPHA το καλοκαίρι. Αυτή είναι η τακτική που ακολουθεί από την αρχή της καριέρας της, αυτή επιλέγει και τώρα που βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.

Ως γνήσια ντίβα ξέρει καλά ότι η σιωπή του πρωταγωνιστή είναι πολύ πιο εκκωφαντική από τις σκόρπιες δηλώσεις και σίγουρα πολύ πιο αποτελεσματική. Οσο τα τηλεοπτικά πάνελ παίρνουν φωτιά και κάθε ενδιαφερόμενος -ή και πικραμένος- φτιάχνει σενάρια προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσει την είδηση της οριστικής αποχώρησής της από το κανάλι του ALPHA, εκείνη πιθανότατα να βάζει ανέμελα το ταψί στον φούρνο φτιάχνοντας ρεβιθάδα που αρέσει τόσο στον Ματέο όσο και στα παιδιά.

Ή ακόμα και να κανονίζει με κάθε λεπτομέρεια το πρόγραμμα από το συναρπαστικό καλοκαίρι που την περιμένει στην ελληνική ακτογραμμή μετά τη λήξη του συμβολαίου της - και τον ακόμα πιο συναρπαστικό χειμώνα που σκοπεύει να περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ζώντας το αμερικάνικο όνειρο μαζί με τον άντρα της ζωής της. Με τούτα και με εκείνα, σημασία έχει ότι όλη την προηγούμενη εβδομάδα η εκπομπή της (παρά το χαμηλό τηλεβαρόμετρο όλης της χρονιάς που έφτασε κάποιες φορές και σε μονοψήφια νούμερα) τρέλανε τα μηχανάκια τηλεθέασης καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο ειδικά στα γυναικεία κοινά. Και η Ελένη ήταν εμφανώς στα χάι της. 


Διαβάστε περισσότερα στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης