Παρίσι: Χορός των ντεμπιτάντ 2019 - Κόρες πλουσίων και διασήμων έκαναν περήφανους τους γονείς τους

Παρίσι: Χορός των ντεμπιτάντ 2019 - Κόρες πλουσίων και διασήμων έκαναν περήφανους τους γονείς τους

Οι κόρες του Ζαν Πολ Μπελμοντό και του Χούλιο Ιγκλέσιας έδωσαν το παρών - Δείτε φωτογραφίες 

le-bal-des-debutantes-2019-photo-14
Φορώντας μια υπέροχη λευκή τουαλέτα και το καλύτερό της χαμόγελο η Στέλλα Μπελμοντό, κόρη του διάσημου Γάλλου ηθοποιού, Ζαν Πολ Μπελμοντό, έκλεψε τα βλέμματα στο χορό των ντεμπιτάντ του 2019.

Ο χορός των ντεμπιτάντ διοργανώθηκε το Σάββατο σε πολυτελές ξενοδοχείο στην καρδιά του Παρισιού με νεαρές κοπέλες, πριγκίπισσες , χρυσές κληρονόμους να βάζουν τα καλά τους ομορφαίνοντας το χώρο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το γαλλικό περιοδικό «Madame Figaro».

Οι νεαρές κοπέλες επελέγησαν με συγκεκριμένα κριτήρια όπως, πλούτος, ακαδημαϊκές επιδόσεις, αξίες, φιλανθρωπικό έργο, καταγωγή.

Οι συνοδοί των ντεμπιτάντ – συγγενείς, ή φίλοι στην ηλικία τους - ήταν εκεί για να τις θαυμάσουν από κοντά φορώντας βραδινό ένδυμα.

Στο τραπέζι «Paris» του ξενοδοχείου «Shangri-La», ο διάσημος ηθοποιός Ζαν Πολ Μπελμοντό δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του βλέποντας την 16χρονη κόρη του, Στέλλα, να θαμπώνει τους καλεσμένους με τη γοητεία της.

Η Στέλλα Μπελμοντό έλαμπε με τo φόρεμά της του οίκου υψηλής ραπτικής Chanel.



Η αίθουσα ήταν διακοσμημένη με χίλιες και μία ανθοδέσμες από τριαντάφυλλα.

Κλείσιμο
Στο χορό των ντεμπιτάντ, ανάμεσα στις νεαρές κοπέλες που ξεχώρισαν ήταν οι δύο κόρες του Ισπανού τραγουδιστή Χούλιο Ιγκλέσιας, Κριστίνα και Βικτόρια , όπως και η «χρυσή» κληρονόμος από την Αργεντινή, Αλέξια ντε Πολίνι. Οι γονείς τους ήταν εκεί για να τις χειροκροτήσουν.

Τον χορό των ντεμπιτάντ του 2019 άνοιξε η Στέλλα Μπελμοντό με παρτενέρ τον Γάλλο οικοδεσπότη της βραδιάς και μεγάλο όνομα στα κοσμικά, Στεφάν Μπερν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro».

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ακούγονταν οι νότες του «Γαλάζιου Δούναβη», του υπέροχου βιεννέζικου βαλς του Γιόχαν Στράους.
le-bal-des-debutantes-2019-photo-3
le-bal-des-debutantes-2019-photo-4
le-bal-des-debutantes-2019-photo-10
le-bal-des-debutantes-2019-photo-13
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης