Ο John Varvatos «ρόκαρε» την Αθήνα

Την Τρίτη το απόγευμα o διάσημος σχεδιαστής παρουσίασε τη νέα του συλλογή προς τιμή των Led Zeppelin στο Attica της Πανεπιστημίου μπροστά σε μια στρατιά επωνύμων 

CARDS_IMGM0788
Η ατμόσφαιρα την Τρίτη το απόγευμα παρέπεμπε σε ένα ροκ πάρτι από αυτά που ο John Varvatos λάτρευε να πηγαίνει ως έφηβος. Όσοι ανέβαιναν στον πρώτο όροφο του Attica της Πανεπιστημίου έμπαιναν αυτόματα στον κόσμο του διάσημου Έλληνα σχεδιαστή και της νέας του κολεξιόν, η οποία είναι αφιερωμένη σε ένα από τα πιο διάσημα και επιδραστικά rock συγκροτήματα.


Η κυρία Εύη Κλαουδάτου, διευθύντρια μάρκετινγκ των Attica, υποδέχθηκε μαζί με δεκάδες επώνυμους τον John Varvatos στο αποκλειστικό event που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής παρουσίασης της νέας του συλλογής «Led Zeppelin x John Varvatos».


Στο John Varvatos shop-in-shop αφίχθη μια μικρή «στρατιά» σημαντικών προσωπικοτήτων του επιχειρηματικού και του καλλιτεχνικού κόσμου, των ΜΜΕ και πιστών πελατών του brand.
Όλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την συνέντευξη που παραχώρησε ο σχεδιαστής στην Τόνια Σωτηροπούλου και να συνομιλήσουν προσωπικά με τον άνθρωπο που ντύνει σταρ σαν τον Lenny Kravitz, τον Iggy Pop και τους Kiss.


O John Varvatos ανέφερε τη στενή σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί με την διοίκηση των Αttica Stores από την πρώτη στιγμή, καθώς επίσης και την εκτίμηση που νιώθει για το πιστό κοινό του στην Ελλάδα.


Ο οίκος του διαθέτει δύο αποκλειστικά shop-in-shop στα συγεκριμένα πολυκαταστήματα, τα οποία αντικατοπτρίζουν το μοναδικό σχεδιαστικό dna που διατρέχει αυτόν τον επίμονο Κεφαλονίτη.
Κλείσιμο
Η νέα συλλογή Led Zeppelin x John Varvatos στην Ελλάδα σχεδιάστηκε με αφορμή τον εορτασμό της επετείου 50 χρόνων του θρυλικού συγκροτήματος


Την θαύμασαν γνωστοί επιχειρηματίες, τραγουδιστές, τηλεοπτικοί παρουσιαστές και δημοσιογράφοι υπό τους ήχους rock μουσικής. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα αυτοί που αγόρασαν το βιβλίο του John «Rock in Fashion» ζητώντας από τον σχεδιαστή να το υπογράψει, ενώ έβγαλε αμέτρητες selfie με θαυμαστές του.


CARDS_IMG_0667
O John Varvatos και η Τόνια Σωτηροπούλου κατά τη διάρκεια του Q&A session στο attica



CARDS_IMGM0788
Χριστίνα Μπόμπα, Υβόννη Μπόσνιακ, John Varvatos, Σάκης Τανιμανίδης, Αντώνης Ρέμος
CARDS_IMG_0555
Κάτια Ζυγούλη, Σάκης Ρουβάς, John Varvatos
CARDS_IMG_0117
Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης (Μέτοχος attica), John Varvatos

CARDS_IMG_0606
Κωνσταντίνος Αργυρός, John Varvatos, Σάκης Ρουβάς

PAN_0070
Εύη Κλαουδάτου (Διευθύντρια Marketing attica), John Varvatos


CARDS_IMGM0458
Κατερίνα Γερονικολού, John Varvatos, Γιάννης Τσιμιτσέλης
CARDS_IMGM0552
Μαρία Μπεκατώρου, John Varvatos
CARDS_IMG_0170
John Varvatos, Φαίη Σκορδά
CARDS_IMG_0630
John Varvatos, Γεώργιος Κορμάς (Ανώτερος Γενικός Διευθυντής Τράπεζας Πειραιώς), Σάκης Ρουβάς, Οδυσσέας Χριστοφόρου (Αναπληρωτής CEO ΟΠΑΠ)


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης