Βγήκαν τα... μαχαίρια για τη βρόμικη κουζίνα του GNMT

Βγήκαν τα... μαχαίρια για τη βρόμικη κουζίνα του GNMT

O άγριος καβγάς ανάμεσα στη Μαρία Μιχαλοπούλου και την Κάτια Ταραμπάνκο επειδή η πρώτη άφησε ακατάστατη την κουζίνα

Katia-Maria
Μόνο τα μαχαίρια δεν έβγαλαν στην κουζίνα του GNTM η Κάτια Ταραμπάνκο και η Μαρία Μιχαλοπούλου. Ο λόγος για να ανέβει η θερμοκρασία επικίνδυνα μπροστά στις κάμερες ήταν επειδή η Μαρία είχε μαγειρέψει το προηγούμενο βράδυ μακαρόνια και δεν είχε καθαρίσει την κουζίνα. Το επόμενο πρωί οι συμπαίκτριές της ενοχλήθηκαν από την βρομιά και την ακαταστασία επειδή, όπως είπαν, δεν μπορούσαν να φτιάξουν το πρωινό τους.

Η Κάτια σε πολύ έντονο ύφος εξήγησε στην Μαρία ότι θα πρέπει να καθαρίζει ό,τι κάνει, καθώς στο σπίτι είναι πολλές κοπέλες και πρέπει να σέβονται η μία την άλλη και όχι να ξυπνούν να μην μπορούν να ετοιμάσουν το πρωινό τους.

Η Μαρία θεώρησε υπερβολική τη στάση της Κάτιας και ακόμα χειρότερο τον τρόπο που τα εξέφραζε όλα αυτά, και γρήγορα ανάμεσα τους δημιουργήθηκε έντονος καβγάς δίχως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

«Μπορείς να το μαζεύεις το βράδυ για να μην ξυπνάει το πρωί η Άννα και να ουρλιάζει, να μην το βλέπω εγώ και να σιχαίνομαι ν’ ακουμπήσω το φαγητό μου; Το ‘χουμε πει τόσες φορές. Μπορείς να το καθαρίζεις με ένα κω@@@πανο;», φώναζε η Κάτια.

Κλείσιμο
«Σου ζητάω σαν άνθρωπος καθάριζε το γιατί χθες ήταν τα μακαρόνια και σήμερα τα φασόλια και κάθε πρωί δε θα ξυπνάω με νεύρα σε αυτό το σπίτι», είπε η Κάτια και πέταξε το πανί που κρατούσε πάνω στην κουζίνα και έφυγε.

Δείτε το βίντεο με τον καβγά μπροστά στις κάμερες

GNTM 2 | Άγριος καυγάς μεταξύ Κάτιας και Μαρίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης