X-Factor: Θεοφάνους και Βανδή μιλούν με συγκίνηση για τον Γιάννη Σπανό

X-Factor: Θεοφάνους και Βανδή μιλούν με συγκίνηση για τον Γιάννη Σπανό

«Θα παρακαλούσα την παραγωγή και το κανάλι άμεσα, εάν μπορούσαμε, -και προσφέρομαι να αναλάβω προσωπικά- να ετοιμάσουμε ένα μικρό αφιέρωμα στον Γιάννη», είπε χαρακτηριστικά ο συνθέτης

Giannis_Spanos1
Ιδιαίτερη φορτισμένη ήταν η χθεσινή live βραδιά του X–Factor. Συγκινημένος για την απώλεια του Γιάννη Σπανού ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους ο οποίος ζήτησε από την παραγωγή του X- Factor να ετοιμάσουν άμεσα ένα αφιέρωμα για το σπουδαίο έργο που αφήνει παρακαταθήκη.

«Ο Γιάννης Σπανός ήταν πάντα μια πολύ μεγάλη αγκαλιά για όλους μας. Ειδικά για εμάς, τους συναδέλφους του. Για μένα ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που ενορχήστρωσα τραγούδια του, έπαιξα μαζί του στο πιάνο. Ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στο ελληνικό τραγούδι», είπε αρχικά και συνέχισε: «Γι’ αυτό θα παρακαλούσα την παραγωγή και το κανάλι άμεσα, εάν μπορούσαμε,- και προσφέρομαι να αναλάβω προσωπικά- να ετοιμάσουμε ένα μικρό αφιέρωμα στον Γιάννη. Εδώ, με τα παιδιά μας. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο. Χωρίς ανταγωνισμό, χωρίς ψηφοφορίες, εκτός συναγωνισμού. Αν είναι δυνατόν και την επόμενη εβδομάδα, εγώ είμαι διαθέσιμος να το κάνουμε», είπε.

Η Δέσποινα Βανδή έσπευσε να απαντήσει στον Γιώργο Θεοφάνους λέγοντας πως είναι κάτι που θα κάνουν: «Θα το κάνουμε αυτό το αφιέρωμα, είναι ο μικρότερος φόρος τιμής που μπορούμε να αποδώσουμε σε αυτό τον πολύ μεγάλο συνθέτη».

X Factor: Το "αντίο" στον Γιάννη Σπανό και η on air πρόταση του Θεοφάνους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης