Ραφαέλ Ναδάλ: Αυτό είναι το νυφικό της Μαρία Περέγιο

Ραφαέλ Ναδάλ: Αυτό είναι το νυφικό της Μαρία Περέγιο

Το εντυπωσιακό νυφικό της εκλεκτής της καρδιάς του κορυφαίου τενίστα

1_France-Paris-Nadal-Foundation-Gala-May-2015
Όλα έτοιμα φαίνεται πως είναι για τον γάμο - υπερπαραγωγή του Ραφαέλ Ναδάλ και της αγαπημένης του Μαρία Περέγιο, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές θέρετρο La Fortaleza που βρίσκεται στο ισπανικό νησί της Μαγιόρκα. 

Εδώ και λίγη ώρα, τον γύρο του διαδικτύου κάνει το νυφικό της πανέμορφης Μαρία, το οποίο έχει αναλάβει η διάσημη σχεδιάστρια μόδας Rosa Clara. Όπως φαίνεται και στο βίντεο από το σχέδιο, πρόκειται για ένα απλό και συνάμα εντυπωσιακό νυφικό που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα μαγνητίσει τα βλέμματα όλων των καλεσμένων. 

Rafael Nadal and Maria Francisca Perello: The Wedding Dress


Όπως λέει και η ίδια η σχεδιάστρια στο βίντεο «είναι μια μεγάλη ευθύνη, αλλά και τιμή για εμένα να σχεδιάσω το νυφικό της Μαρία για τον γάμο της με τον Ραφαέλ». 

Μάλιστα, η ίδια σχεδιάστρια επιμελήθηκε τα φορέματα που θα φορέσουν η μητέρα της νύφης, αλλά και η μητέρα και η αδερφή του Ναδάλ. 

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Μάιο στη Ρώμη, κάτω από άκρα μυστικότητα, καθώς στη μελαχρινή καλλονή δεν αρέσει ιδιαιτέρως η δημοσιότητα. Είναι η μοναχοκόρη ενός επιχειρηματία από την Πάλμα ντε Μαγιόρκα και εδώ και δέκα χρόνια έχει αναλάβει τη διεύθυνση του φιλανθρωπικού ιδρύματος του Ισπανού τενίστα, Rafael Nadal Foundation.

Πάνω από 350 προσκεκλημένοι αναμένονται στην αποψινή γαμήλια τελετή, ωστόσο ο Ρότζερ Φέντερερ, αν και καλεσμένος, δεν θα παραστεί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπορεί να διακόψει την προετοιμασία του ενόψει του τουρνουά Swiss Indoors στη Βασιλεία.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ δημοσίευσε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τον χώρο της τελετής στη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος και ο τόπος που διάλεξε το ζευγάρι για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή του είναι μαγευτικός. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

😜

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rafa Nadal (@rafaelnadal) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης