Οι «Απαράδεκτοι» επιστρέφουν θεατρικά

Οι «Απαράδεκτοι» επιστρέφουν θεατρικά

«Αναβιώνουν οι Απαράδεκτοι, θεατρικά! Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έχει αναλάβει να γράψει ένα θέατρο που θα έχει και μουσική και χορό και τραγούδι», ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή

Aparadektoi
Φαίνεται πως τη χρονιά που διανύουμε θα δούμε πολλές σειρές να επιστρέφουν. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που ακούστηκαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή η επιστροφή των «Απαράδεκτων» είναι στα σκαριά. Όχι, όμως, τηλεοπτικά, αλλά θεατρικά.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, θα πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Μπέζος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο Παύλος Χαϊκάλης ο οποίος θα υποδυθεί τον Βλάσση Μπονάτσο».

«Αναβιώνουν οι Απαράδεκτοι, θεατρικά! Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έχει αναλάβει να γράψει ένα θέατρο που θα έχει και μουσική και χορό και τραγούδι. Θα πρωταγωνιστήσει και ο Γιάννης Μπέζος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος, δεν ξέρω αν θα είναι κι άλλοι από το παλιό καστ, όπως η Ρένια Λουιζίδου. Γενικώς όμως θα είναι ένα κόνσεπτ που θα βασίζεται στους Απαράδεκτους. Η ίδια η Δήμητρα Παπαδοπούλου δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν το γεγονός. Είναι προληπτική; Δεν έχει βάλει υπογραφές; Δεν έχει κλείσει τα χρήματά της; Δεν θέλει να τα λέει στους δημοσιογράφους; Δεν ξέρω», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Επιστρέφουν οι Απαράδεκτοι! Η αποκάλυψη της ΣταματίναςΤσιμτσιλή...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης