Σοφία Βόσσου: Οι συνάδελφοί μου είναι όλοι κομπλεξικοί

Σοφία Βόσσου: Οι συνάδελφοί μου είναι όλοι κομπλεξικοί

«Περαστικά στους νέους καλλιτέχνες. Πρέπει να σταματήσουν να είναι ψωνισμένα αυτά τα παιδιά», είπε η τραγουδίστρια

Sofia_Vossou
Η Σοφία Βόσσου δεν μασάει τα λόγια και ότι είναι να πει το λέει ξεκάθαρα. Η γνωστή τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού αναφέρθηκε στους νέους συναδέλφους της αλλά και στο Χρήστο Δάντη λέγοντας:

«Ο Δάντης το πήρε στραβά αυτό που είπα για το τραγούδι του. Δεν έχουμε μιλήσει! Πιστεύω ότι θα βρεθούμε και θα μιλήσουμε! Θα του περάσει! Είμαι μανούλα του πνευματική! Έχω κάνει τα πρώτα του φωνητικά στον πρώτο του δίσκο. Δεν μπορεί να μου κρατάει κακίες άνευ λόγου, γιατί εγώ δεν το είπα με κακία! Για να κάνεις φωνητικά πρέπει να είσαι άρτιος τραγουδιστής και καλλιτέχνης. Οι ξένοι δεν τα έχουν αυτά. Αυτά τα έχουμε εμείς οι κομπλεξικοί εδώ γιατί είμαστε παλιοράτσα! Ειδικά οι καλλιτέχνες οι συνάδελφοι μου όλοι είναι πολύ κομπλεξικοί! Περαστικά στους νέους καλλιτέχνες. Πρέπει να σταματήσουν να είναι ψωνισμένα αυτά τα παιδιά. Αυτό το πράγμα ένας –  ένας μόνος του και η μύτη του εκεί… δεν το κατάλαβα ποτέ! Για να μιλήσεις πρέπει να περάσεις από 10 εταιρίες δισκογραφικές και 10 μανατζαραίους. Τι είναι όλοι αυτοί»;

Σοφία Βόσσου: "Οι συνάδελφοι μου όλοι είναι πολύ κομπλεξικοί"


Πριν από ένα χρόνο η Σοφία Βόσσου είχε πάρει θέση για το τραγούδι του Χρήστου Δάντη μέσα από το Facebook λέγοντας: «Πόσο θλίβομαι όταν βλέπω καλλιτέχνες που αγαπώ και σπουδαίες φωνές σαν αυτή του Χρήστου να καταντάνε έτσι. Ντροπή πια δεν είναι αυτή η Ελλάδα, όχι, ντροπή».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης