«Φιάσκο» η πρώτη συναυλία των Spice Girls

«Φιάσκο» η πρώτη συναυλία των Spice Girls

To συγκρότημα επανενώθηκε αλλά δεν εντυπωσίασε τους θαυμαστές του 

spice-girls-25-5-2019
To... θρυλικό γυναικείο συγκρότημα Spice Girls μετά από 7 χρόνια επανενώθηκε- εκτός έμεινε μόνο η Βικτώρια Μπέκαμ- και το βράδυ της Παρασκευής έδωσε την πρώτη του συναυλία στο Croke Park του Δουβλίνου.


Στο στάδιο βρέθηκαν πάνω από 70.000 άτομα και το συγκρότημα ξεκίνησε τη συναυλία με ένα δυνατό μήνυμα: «καλωσορίζουμε όλες τις ηλικίες, τις φυλές, όλες τις χώρες καταγωγής, όλους τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς, όλες τις θρησκείες, όλες τις απόψεις».

Όσοι από τους θαυμαστές τους βρέθηκαν σε θέσεις κοντά στη σκηνή είχαν την ευκαιρία όπως αποκάλυψαν να θαυμάσουν ένα «εντυπωσιακό show». Δε συνέβη όμως το ίδιο και με εκείνους που βρίσκονταν πιο μακριά αφού φεύγοντας από τη συναυλία το μόνο που ένιωθαν ήταν απογοήτευση μιας και τα προβλήματα με τον ήχο σε όλη τη διάρκεια του show ήταν μεγάλα.

«Κάτι δεν πάει καλά όταν το κοινό σε συναυλία των Spice Girls μένει καθισμένο γιατί κανείς δεν έχει ιδέα τι τραγούδι ακούγεται, επειδή ο ήχος είναι τόσο κακός» έγραψε ένας από τους θεατές στο twitter ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Δεν μπορούμε να ακούσουμε τίποτα. Καθόμαστε στην πάνω σειρά και το μόνο που φτάνει σε εμάς είναι ένα μουρμουρητό. Με εισιτήριο των 110 ευρώ, αυτό δεν είναι καλό».


«Θα σας δούμε στο Κάρντιφ. Ελπίζουμε τα φωνητικά και ο ήχος να είναι πολύ, πολύ καλύτερα», σχολίασε η Mel B μετά το τέλος της συναυλίας δείχνοντας να συμμερίζεται την απογοήτευση των θαυμαστών της. Να θυμίσουμε πως η περιοδεία των Spice Girls έχει συνολικά 13 «σταθμούς» και θα καταλήξει στο Γουέμπλεϊ στις 15 Ιουνίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#spicegirls trop de souvenir

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel (@instamrachel) στις


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης