«Η κόρη μου είναι πολύ καλό παιδί», λέει ο πατέρας της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη

«Η κόρη μου είναι πολύ καλό παιδί», λέει ο πατέρας της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη

«Αρκετές φορές ένιωσα την ανάγκη να την υπερασπιστώ αλλά κρατιόμουν», είπε ο πατέρας της δεύτερης νικήτριας του Master Chef

karampoutaki
Ο μπαμπάς της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη, της φιναλίστ του MasterChef μίλησε μετά τον μεγάλο τελικό για τα άδικα σχόλια που έχει δεχτεί η κόρη του, επισημαίνοντας πως όποιος τη γνωρίζει θα τα σβήσει αυτά γιατί είναι πολύ καλό παιδί.

«Ήρθαμε να πανηγυρίσουμε και να χαρούμε με τη χαρά της κόρης μου. Δεν έχει καμία σημασία η δεύτερη ή η πρώτη θέση. Είναι νικήτρια, όπως νικητές είναι όλα τα παιδιά. Σαν πατέρας πάντα έχεις ελπίδες ότι το παιδί σου θα νικήσει. Κι επειδή ξέρω την κόρη μου, το πείσμα της, την επιμονή της, την υπομονή της και τις μαγειρικές ικανότητες που έχει, είχα ελπίδες.
Προτάσεις για δουλειές σίγουρα υπάρχουν, θα τις εξετάσει, θα αποφασίσει μόνη της, μαζί με τον μελλοντικό της άντρα και όπου είναι καλύτερα για εκείνους. Εδώ είναι ο αρραβωνιαστικός της, είναι κρυφός, δεν θέλει να βγει στις κάμερες. Έχουμε διαβάσει σχόλια. Όπως είπα και πριν σε συναδέλφους σας, όποιος γνωρίζει τη Σπυριδούλα ένα αρνητικό σχόλιο θα το σβήνει. Η Σπυριδούλα είναι πολύ καλό παιδί. Εννοείται ότι μας στεναχώρησαν κάποια πράγματα… όταν μιλάνε άσχημα για το παιδί σου. Αρκετές φορές ένιωσα την ανάγκη να την υπερασπιστώ αλλά κρατιόμουν. Η Σπυριδούλα δεν έβγαλε ποτέ αρνητικό χαρακτήρα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο σχολιαζόταν τόσο αρνητικά και αν πραγματικά σχολιαζόταν τόσο αρνητικά ή απλώς είναι κακοήθειες. Η Σπυριδούλα δεν έβγαλε άσχημο χαρακτήρα. Το ότι είναι δυναμική, το ότι λέει αλήθεια και το ότι υποστήριζε με δύναμη και φωνή ότι θα είναι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef και ότι θα πάει τελικό γιατί είναι αρνητικό; Πείτε μου ένα παιδί εκεί μέσα που δεν ήθελε να κερδίσει. Επειδή το έλεγε; Δεν νομίζω να είναι αρνητικό».

Ο πατέρας της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη απαντά για τα άδικα σχόλια προς την κόρη του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης