Η Ελένη Φουρέιρα μαθαίνει με τεστ DNA ότι είναι σχεδόν 70% Ελληνίδα

Η Ελένη Φουρέιρα μαθαίνει με τεστ DNA ότι είναι σχεδόν 70% Ελληνίδα

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή που η τραγουδίστρια μαθαίνει όλη την αλήθεια για την καταγωγή της

Foureira_Dna
Η Ελένη Φουρέιρα ήταν ένα από τα πρόσωπα που τράβηξαν την προσοχή και αποθεώθηκαν στη φετινή Eurovision. H τραγουδίστρια που έκανε όλη την Ευρώπη να παραμιλά χάρη στο σόου που παρουσίασε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου συμμετείχε σε ένα DNA test, μέσω ενός χορηγού της Eurovision 2019 στο Tel Aviv, του «My Heritage» μιας εταιρείας DNA testing.

Όπως και οι περισσότεροι συμμετέχοντες του διαγωνισμού, η Ελένη Φουρέιρα, έμαθε λεπτομέρειες για την εθνολογική και φυλετική της καταγωγή. Μάλιστα, όταν πληροφορήθηκε το αποτέλεσμα σοκαρίστηκε, καθώς είναι κατά 68,9% ελληνικής καταγωγής. «68,9% Ελληνίδα και Νοτιοϊταλίδα», της είπε ο υπεύθυνος της εταιρείας.

«Αλήθεια; Ιταλίδα; Δεν είχα ιδέα! Περίμενε! Είμαι σχεδόν 70% Ελληνίδα; Θα βάλω τα κλάματα! Δεν είμαι Ελληνίδα, μεγάλωσα στην Ελλάδα. Αλλά νιώθω Ελληνίδα επειδή έχω την ίδια νοοτροπία. Από Νότια Ιταλία; Τι να πω;», ανέφερε η Ελένη Φουρέιρα, προσθέτοντας πως περίμενε ότι το ποσοστό της από τα Βαλκάνια (πλην της Ελλάδας) θα ήταν γύρω στο 50%, ενώ αυτό ήταν μόλις 29,8%.

Η Ελένη Φουρέιρα μιλώντας σε παλαιότερες συνεντεύξεις της για την καταγωγή της είχε πει πως αν και γεννήθηκε στην Αλβανία, μετανάστευσε στην Ελλάδα στα πρώτα της χρόνια. Υπήρχαν αρκετές διακρίσεις από τότε, μέχρι πρόσφατα εις βάρος της, εξαιτίας της καταγωγής της.

MyHeritage Reveal with Eurovision Stars Verka, Eleni, and Emmelie de Forest


Δείτε βίντεο: Η Ελένη Φουρέιρα μαθαίνει με τεστ DNA ότι είναι σχεδόν 70% Ελληνίδα
Κλείσιμο
Η Ελένη Φουρέιρα μαθαίνει με τεστ DNA ότι είναι σχεδόν 70% Ελληνίδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης