Σαρλίζ Θερόν: Ο άνδρας που θα με γοητεύσει πρέπει να έχει αίσθηση του χιούμορ

Σαρλίζ Θερόν: Ο άνδρας που θα με γοητεύσει πρέπει να έχει αίσθηση του χιούμορ

Σε ηλικία 43 ετών, η Σαρλίζ Θερόν δηλώνει ανοιχτή στον έρωτα

sarki12
Mπορεί με τα δύο υιοθετημένα της παιδιά να έχει βρει την ισορροπία, όμως η καλλονή Σαρλίζ Θερόν δεν έχει συναντήσει ακόμη τον άντρα της ζωής της.

Σε συνέντευξή της στο γαλλικό περιοδικό περιοδικό «Closer», η καλλίπυγη Σαρλίζ αποκαλύπτει ότι δεν έχει βρει τον ιδανικό άντρα.

Με τα δύο παιδιά της Τζάκσον και Αουγκούστ, η πανέμορφη Νοτιοαφρικανή ηθοποιός υποστηρίζει ότι έχει ισορροπήσει στη ζωή της, όμως, το κεφάλαιο «σύντροφος» παραμένει ακόμη ανοιχτό.

sarli0


Σε ηλικία 43 ετών, η Σαρλίζ Θερόν δηλώνει ανοιχτή στον έρωτα. Τα τελευταία δέκα χρόνια είναι μόνη της, όσο κι αν ακούγεται περίεργο.

«Είναι σημαντικό για μένα να είμαι με ένα άτομο που είναι γενναιόδωρο, μορφωμένο και με αίσθηση του χιούμορ...Χρειάζομαι κάποιον να με κάνει να γελάω, νομίζω ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό στη ζωή.Μου αρέσει επίσης όταν κάποιος είναι αδέξιος », λέει η άκρως γοητευτική Θερόν στο περιοδικό «Closer».

H Νοτιοαφρικανή ηθοποιός εξηγεί επίσης ότι δεν επιλέγει τους άνδρες με κριτήριο τη «συμβατότητα» που θα έχουν με τα παιδιά της.

sarli1
Κλείσιμο


«...Στην αρχή, με τα παιδιά ήμουν τόσο απορροφημένη και παθιασμένη με την ιδέα να είναι μια καλή μητέρα που έβαλα τη προσωπική μου ζωή στο περιθώριο. Όταν όμως τα παιδιά μου άρχισαν να μεγαλώνουν και να είναι πιο ανεξάρτητα, πήρα τον έλεγχο της ζωής μου, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά».

Για τους άνδρες, όπως λέει, αφήνει τα πράγματα, να εξελιχθούν».

«Απλά τους λέω ότι θα ήταν ωραίο να γνωριστούμε και να δούμε αν μπορούμε να είμαστε φίλοι. Αν στη συνέχεια αρχίσει να δημιουργείται κάτι σοβαρό μεταξύ μας, γιατί όχι», προσθέτει.

sarli3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης