Σοκ η εμφάνιση του Φιλ Κόλινς πάνω στη σκηνή: Τραγούδησε ακινητοποιημένος σε ειδικό κάθισμα

Σοκ η εμφάνιση του Φιλ Κόλινς πάνω στη σκηνή: Τραγούδησε ακινητοποιημένος σε ειδικό κάθισμα

Αποθεώθηκε από το κοινό 

5c445b1f2400001b01486946
Καταχειροκροτήθηκε από το κοινό η δύναμη ψυχής του Φιλ Κόλινς ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή στηριζόμενος σε μπαστούνι και τραγούδησε, καθ′ όλη τη διάρκεια της συναυλίας του, ακινητοποιημένος σε ειδικό κάθισμα.


Ο Βρετανός σταρ της ποπ έδωσε συναυλία στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας και παρά τα κινητικά του προβλήματα ήταν εξαίσιος.  Το «Not Dead Yet Tour» -τίτλος που παραπέμπει στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφόρησε το 2016- βρίσκει τον Φιλ Κόλινς σε ιδιαίτερα αδύναμη κατάσταση.  Η εμφάνιση του 68χρονου σταρ, ο οποίος δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος, μετά τις αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, ήταν σοκ για τους θαυμαστές ενός καλλιτέχνη που απέδειξε ότι η ποπ μπορεί να είναι μουσική αξιώσεων.

Η τελευταία πρωτότυπη δισκογραφική δουλειά του, το «Testify», κυκλοφόρησε το 2002, που σημαίνει ότι έχει την ίδια ηλικία με τον γιο του, Νικ, ο οποίος ήταν μαζί του στη συναυλία, παίζοντας ντραμς. Και μπορεί η φωνή του να έχει χάσει τη δύναμη της, ωστόσο η ερμηνεία του ειδικά στις μπαλάντες ήταν συναρπαστική και 40.000 άτομα του έδειξαν με τον πιο σαφή τρόπο την αγάπη τους.



Δείτε βίντεο από την εμφάνιση του:

 
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης