STR8: Τα (πολύ) αγαπημένα του άνδρα

STR8: Τα (πολύ) αγαπημένα του άνδρα

This is a man's world, τραγουδούσε κάποτε ο James Brown, αλλά πόσα πράγματα περιέχει τελικώς αυτό το περίφημο σύμπαν του άνδρα; Πολύ λιγότερα από όσο ίσως νομίζουμε…

str8
Οι αυθεντικοί άντρες είναι αφοσιωμένοι σε αντικείμενα, καταστάσεις και ανθρώπους που τους κάνουν να νιώθουν καλά. Να έχουν αυτοπεποίθηση, να πιστεύουν στον εαυτό τους, να πετυχαίνουν το στόχο τους.


Το ρολόι του: Που επένδυσε για να το αγοράσει, που έμαθε όλες του τις λειτουργίες, που όταν το φοράει γνωρίζει ότι ο χρόνος κυλάει αλλιώς, που γνωρίζει την ιστορία του οίκου που υπάρχει χαραγμένος πίσω από την κάσα.

Το πουκάμισό του: Αυτό με το οποίο θα βγει πρώτο ραντεβού, που βρίσκεται στο τέλειο μήκος όταν μένει απέξω από το παντελόνι, και έτσι μπορεί να φορεθεί και μέσα και έξω.

Οι κολλητοί του φίλοι: Με αυτούς με τους οποίους μοιράζεται τα πάντα, με εκείνους που συμβαίνει συχνά να περνάει καλύτερα και από την κοπέλα του -κορίτσια μη ζηλεύετε, είναι η αλήθεια.

Η μοναχική οδήγηση: Μόνος, με την αγαπημένη του μουσική και το παραλιακό τοπίο της Αθηναϊκής Ριβιέρας στα δεξιά. Χιλιόμετρα ενδοσκόπησης, αλλαγή παραστάσεων και όλα μπορούν να ξαναμπούν στο σωστό ρυθμό τους.

Η προπόνηση: Κάτι που για αυτόν μοιάζει με ψυχοθεραπεία, κάτι ανεπανάληπτα τονωτικό για το οποίο είναι ικανός να ξυπνήσει από τα χαράματα για να βρεθεί στο γυμναστήριο ή στο ταρτάν του σταδίου για τρέξιμο.

Το άρωμά του: Για ένα αυθεντικό άνδρα όπως αυτός, μόνο STR8. Ξεχωριστό όπως αυτός, διαφορετικά αρώματα που περιγράφουν την προσωπική του διάθεση και το πνεύμα της περιπέτειας ή της φιλαρέσκειας, πάντοτε όμως και της αυτοπεποίθησης. Έχοντας ως φιλοσοφία να σε βοηθά να κατακτάς τους στόχους σου και να γίνεσαι κάθε ημέρα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού θέλει να σε εμπνεύσει να ζήσεις τη ζωή σου όπως ακριβώς θέλεις, το STR8 είναι η μόνη επιλογή που σου ταιριάζει απόλυτα.

Μεγάλα δώρα για τον ίδιο: Πάρε τώρα μέρος στο νέο μεγάλο διαγωνισμό του STR8. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να μπεις αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσεις είναι να βρεις τον κωδικό που περιέχει κάθε σετ δώρου STR8 και να τον καταχωρήσεις στο Str8myway.com. Αναζήτησέ τα στα ράφια των super market και στις αλυσίδες καλλυντικών και, που ξέρεις, μπορεί να είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός που θα κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 1000 ευρώ και θα ζήσει νέες μοναδικές εμπειρίες, χάρη στο STR8.


lpost
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης