Μια άκρως συγκινητική στιγμή επιφύλαξε στους κριτές και το κοινό του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» ο Αιμίλιος Συμβουλίδης από την Ραφήνα. Ο διαγωνιζόμενος εμφανίστηκε στη σκηνή με την κιθάρα του και με όπλο τη ζεστή φωνή του ερμήνευσε το τραγούδι «Πονώ Μα Δεν Ακούγομαι» το οποίο όπως είπε το αφιέρωσε σε όλους εκείνους που δοκιμάστηκαν από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι τον περασμένο Ιούλιο.
Στο τέλος τέλος της ερμηνείας τους καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, ενώ απέσπασε τρία «ναι» από την κριτική επιτροπή και πέρασε στην επόμενη φάση.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.