Ντέμι Λοβάτο: Αν δεν ζητήσει βοήθεια μπορεί να πεθάνει

Ντέμι Λοβάτο: Αν δεν ζητήσει βοήθεια μπορεί να πεθάνει

Επιτακτική ανάγκη η απεξάρτηση αμέσως μόλις πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ntemi_Lovato
H Ντέμι Λοβάτο πριν από μερικές μέρες πήρε υπερβολική δόση ναρκωτικών που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. Η υγεία της βελτιώνεται σταδιακά και σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τις επόμενες μέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Το περιβάλλον της τραγουδίστριας θα της ασκήσει πίεση να πάει άμεσα για απεξάρτηση, ειδάλλως θα υπάρξουν συνέπειες.

Άτομα από το στενό της περιβάλλον ελπίζουν ότι η Ντέμι θα κάνει το επόμενο βήμα και θα ζητήσει βοήθεια για να απεξαρτηθεί. Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που της έχουν στείλει τελεσίγραφο του τύπου: «Είτε θα ζητήσει βοήθεια για τον εθισμό της είτε θα χάσει ορισμένες από τις στενές σχέσεις που διατηρεί».

Οι συνεργάτες της 25χρονης Αμερικανίδας σχεδιάζουν να τη στείλουν κατευθείαν για απεξάρτηση αμέσως μόλις πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Την ίδια πίεση πρόκειται να ασκήσουν τα αγαπημένα της πρόσωπα και οι συνάδελφοί της. «Μπορεί να πεθάνει αν δε ζητήσει βοήθεια», δηλώνει ανώνυμα ένα άτομο που εργάζεται για την Demi Lovato. «Και δεν πρόκειται να μην κάνουμε κάτι όσο είμαι υπεύθυνος», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης