Εκτός Survivor ο Πάνος!

panos-suv-1

Σώθηκαν από την κατάταξη στην 48ωρη ψηφοφορία Ηλίας και Αγόρου

Το κλίμα στις Δομινικανές Ακτές είναι ψυχρό. Το τελευταίο συμβούλιο έβγαλε για μία ακόμη φορά στην επιφάνεια τα μίση και τα πάθη που χωρίζουν τις ομάδες Μαχητών και Διασήμων μετά την περίφημη ανακατάταξη. Μίση που προκάλεσε ο Ηλίας όταν μίλησε για ειλικρινείς και για ψεύτες. Ολοι οι πρώην Μαχητές, μεταξύ των οποίων Μελίνα, Χάρης και Βιργινία, ένιωσαν θιγμένοι με τα υπονοούμενα του πρώην συμπαίκτη τους και το είπαν στην κάμερα.Η πάντα ψύχραιμη Βιργινία θα θυμώσει και θα επιτεθεί λεκτικά στον Ηλία λέγοντας «Δεν ξέρω με τι κριτήρια λέει ο Ηλίας ότι κάποιος είναι ειλικρινής και κάποιος άλλος δεν είναι. Προφανώς εγώ με τον Ηλία δεν είμαστε ποτέ πάρα πολύ κοντά, αλλά ο κάθε άνθρωπος έχει τα κουμπιά του. Μπορεί εγώ να μην λύθηκα τόσο με τον Ηλία και να μην ήμουν έξω καρδιά όπως είμαι εδώ με τα παιδιά, αν με αυτό θεωρεί ότι δεν ήμουν ειλικρινής, τότε δικαίωμά του. Εγώ ξέρω ποια είμαι και τι κάνω και δεν πρόκειται να ασχοληθώ με το τι είπε ο Ηλίας και ο κάθε Ηλίας».

Θυμωμένος είναι και ο Χάρης ο οποίος θα σχολιάσει με τη σειρά του «Ενα μικρό παράδειγμα ειλικρίνειας ήταν λίγα λεπτά πριν, όταν οι Μαχητές προσπαθούσαν να πείσουν όλο τον κόσμο ότι έτρεχαν κανονικά ο Νικόλας και ο Ηλίας με τον Πάνο, όπως έτρεχαν και με μένα. Κάτι που όλοι είδαμε ότι δεν έκαναν, γιατί ακολούθησαν τη στρατηγική τους να μην φάνε ζωές από τον Πάνο και ο Πάνος να κοντράρει εμένα».Τώρα πλέον όσο και να τσακωθούν, όσο κι αν μπροστά στις κάμερες βγάλουν ο ένας τα άπλυτα του άλλου, μικρή σημασία έχει. Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί εδώ και μέρες, ο κόσμος έχει αποφασίσει και πλέον είναι αργά. Το μόνο που μετράει είναι οι ασυλίες και η ομαδική επικράτηση σε επίπεδο στρατηγικής.

Η μεγαλύτερη έκπληξη είναι η Βιργινία, η οποία όχι απλά παρέμεινε στο παιχνίδι αν και θεωρείται από τις πλέον αδύναμες, αλλά κατάφερε και πήρε και την ατομική ασυλία της Τρίτης. Και στην κατάταξη πάντως δεν είναι σε άσχημη θέση.

Η υπογράφουσα επιμένει πάντως και το ξαναλέει πως ο τελικός φέτος είναι γυναικεία υπόθεση. Εγώ το λέω εσείς μπορείτε να εικάσετε ό,τι θέλετε.

Αγώνας τυφλόμυγας

Με δεμένα τα μάτια αγωνίζονται οι παίκτες στον στίβο μάχης. Αυτό εκτός από το ότι συνιστά μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις είναι και μία διαδικασία η οποία λόγω συνθηκών καθυστερεί σημαντικά καθώς οι παίκτες κινούνται αργά καθώς δεν έχουν οπτικό πεδίο. Ειδικά στην αρχή είναι πολύ προσεκτικοί μέχρι να χαρτογραφήσουν την περιοχή και να πάρουν τον αέρα του αγωνίσματος. Τρεις ζωές έχει ο καθένας και το έπαθλο είναι μεταφορά σε παραλία με water sports και μπόλικα αυγά προς κατανάλωση.Η Μελίνα και ο Νικόλας είναι αυτοί που θα επικρατήσουν μετά από δεκάδες αναμετρήσεις. Θα επιλέξουν Βιργινία και Κατερίνα προκειμένου να τους συνοδεύσουν στην απόλαυση των επάθλων… Ο Νικόλας επέλεξε να μην πάει στο έπαθλο για να μην αποχωριστεί για τελευταία φορά τη ομάδα του. Η ομάδα των Μαχητών εξαρχής είχε πει πως δεν θα ακολουθούσε στο έπαθλο για να μην χωριστούν…Η κριτική που θα ακουστεί για την συμπεριφορά των Διασήμων είναι σκληρή. Κυρίως για Κατερίνα και Μελίνα και κυρίως από την πλευρά του Πάνου. Υπάρχει πίκρα, υπάρχει αγεφύρωτο χάσμα. Καλό θα ήταν έστω στο παρά πέντε να παραμεριστούν οι διαφορές και να φροντίσουν όλοι να απολαύσουν τις τελευταίες στιγμές τους στις Δομινικανές Ακτές λίγο πριν την επιστροφή τη γη των μνημονίων.

Δυστυχώς η κόπωση, η πολύμηνη αναμονή και τα όσα έχουν γίνει και ειπωθεί είναι ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω – όχι σαν αυτό που την έκανε από το ΚΙΝΑΛ – και πλέον μέχρι να κοπεί το νήμα θα πέφτουν οι μπηχτές βροχή.

Το Συμβούλιο αποχώρησης

Ο Τανιμανίδαρος θα κάνει αποκαλύψεις. Μετά την αποχώρηση αυτή, όλοι θα παίζουν εναντίον όλων, και στα επόμενα Συμβούλια οι υποψήφιοι είναι δύο. Άλλες δύο
αποχωρήσεις θα γίνουν ως τον ημιτελικό οπότε και θα μείνουν τέσσερις. Το ότι μιλάμε για γυναικεία υπόθεση σας το είπα; Σας το είπα. Οι αποχωρήσεις συνεχίζουν να γίνονται πλέον με βάση την κατάταξη που έχουν οι παίκτες στην 48ωρη ψηφοφορία. Αρα ούτε ψήφους πλέον ούτε επιρροή από το τηλεοπτικό κοινό σε αυτή τη
φάση.

Οι παίκτες θα ερωτηθούν να μαντέψουν με ποια κριτήρια ψήφισε ο κόσμος. Ολοι λίγο πολύ θα συμφωνήσουν στο ότι ουδείς ψηφίζει σα να είναι στίβος. Ολοι λαμβάνουν υπόψη τους τούς χαρακτήρες και τις συμπεριφορές. Κάπως έτσι, όπως θα πει και η Μελίνα, έμειναν στο παιχνίδι παρά την αγωνιστική αδυναμία τους, παίκτες που και αδύναμοι ήταν και πολλές φορές προτάθηκαν. Το μυαλό μας φυσικά πηγαίνει στον Ντίναρο και στην Ροδάνθη μας. Τα κορίτσια που σάρωσαν τις υποψηφιότητες θαρρείς και ήταν Οσκαρ…

Γι αυτό και ο Νικόλας όλοι πιστεύουν πως θα μείνει στο παιχνίδι και μάλιστα ότι Αγόρου και Δαλάκα είναι το πιο δυνατό δίδυμο του Survivor.

Ο Ηλίας θα ξεσπάσει σε λυγμούς την στιγμή που θα του ζητηθεί να σχολιάσει την υποψηφιότητά του. Η ψυχολογική κόπωση και πίεση είναι πλέον εμφανής και ο παίκτης θα λυγίσει στην κάμερα και θα κλάψει. Θα έρθουν όλοι σε δύσκολη θέση και θα συγκινηθούν καθώς ένας τόσο δυνατός παίκτης, όπως ο Ηλίας, δεν αντέχει την πίεση. Και ο Νικόλας θα σαστίσει. Εχουν περάσει αρκετοί μήνες, έχουν συμβεί πολλά και σε επίπεδο συμπεριφορών και πίεσης οπότε τα λόγια είναι περιττά.

Ο Νικόλας θα μιλήσει για τον ήρωά του, τον πατέρα του και θα σχολιάσει όλα όσα του έχουν πει οι γονείς του για την διαδικασία της προσπάθειας. Πίστη, αγώνα και προσπάθεια θα αναφέρει και εκείνος εμφανώς συγκινημένος. Ο Πάνος πιο ψύχραιμος θα αναφερθεί στους συμπαίκτες του και θα ευχηθεί να δει στον τελικό Ηλία και Νικόλα. Στην πορεία δεν θα μπορέσει ούτε κι εκείνος να κρατήσει τα δάκρυά του.

Φορτισμένο συναισθηματικά το κλίμα σε αυτό το Συμβούλιο και λογικό. Τα τρία αγόρια δείχνουν «εύθραυστα» και προκαλούν συγκίνηση. Μακριά από τους ανταγωνισμούς και θυμίζουν πια μικρά παιδιά και όχι τους σκληροτράχηλους Μαχητές που στον στίβο μάχης τα δίνουν όλα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί. Είναι ο Πάνος. Όταν θα ακούσει το όνομά του θα ακουστεί ένα «ουφ»… Όπως θα πει θα πραγματοποιηθεί η ευχή του να δει τον Ηλία και τον Νικόλα στα σκαμπό του τελικού. Εχει και η ανδρική φιλία τα ωραία της… Θα αποχαιρετήσει και θα ετοιμαστεί για την επιστροφή του στην Ελλάδα.Απόψε αγώνας και ασυλίας και όλοι εναντίον όλων.

ΣΧΟΛΙΑ (148)

Georgianna

Μανταρα τα εκανε η παραγωγη εννοειται Δεν τα κανε μανταρα αλλα λεει το πρωι και αλλα το βραδυ. Ας ληξει το στημενο παιχνιδακι τους και να δεις ποσες μηνυσεις θα φανε απο μαχητες Ξεκινησε ο θεωδοροπουλος και μετα θα ακολουθησουν και νικολας πανος ευη κοκ γιατι τους διελυσαν την ομαδα για τη δαλακω Οποτε τα 100 χιλ δε θα τους φτασουν να πληρωνουν τον καθενα απ τους μαχητες αν βρουν δικηγορο της προκοπης. Ευχομαι να το κανουν γιατι τους χρειαζεται . Ειναι γελοιοι απλα γελοιοι Η δαλακα ξαναπαιζει για ασυλια ενω την εχει παρει ;ειστε σοβαροι καντε κατι βρε μαχητες να τους τα φατε

ΝΤΟΡΕΤΑ

ΚΟΨΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΡΩΤΗΣΕ ΠΑΙΚΤΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΕΥΡΙΑΣΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ! ΤΟΣΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΝΤΟΡΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΜΠΡΩΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΗ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΤΟΡΕΤΑ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΔΑΛΑΚΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΑΠΙΕΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΟΥΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΡΥΒΕΙΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΝΤΟΡΕΤΑ. ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

...

Είπε ο αφανάτιστος.

Να ζει κανείς η να μη ζει?

Αλλά ΟΧΙ προπαγανδιστής!!!!

Άλλη εκπομπη

είδες εσύ? η βλέπεις ο,τι σε συμφέρει. Είπε οτι είναι ανταγωνιστκή αλλά ότι είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Μου κάνει εντύπωση που δεν εστίασες σε αυτά που είπε για τον φράουλα που όπως φαίνεται υποστηρίζεις. Παρ όλο που του φέρθηκε τόσο βρώμικα (το είδαμε για μια ακόμα φορά σήμερα), ο Τσίλης μίλησε γι αυτόν όσο πιο καλά μπορούσε. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΗΘΟΣ. Αλλά έρχεται και η σειρά του φράουλα. Θα γελάσουμε πολύ αύριο. Για τον Τσίλη ρε γαμώτο.

@ Άλλη εκπομπή

Την ίδια εκπομπή λέει. Εσύ που απαντάς "Άλλη εκπομπή...." βάλε να τη δείς σε επανάληψη να δεις που καλά τα λέει.

Γιατί ανησυχείτε μαχητοφανς

για το αν θα αγωνιστεί ή Δαλακα στην ασυλία? Αν το πουλεν σας, ο Ηλίας ,ήταν όντως παίκτης ξεχωριστός αγωνιστικά ,δεν θα είχατε κανένα λόγο να ανησυχείτε. Θα πιστεύατε ότι θα κερδίσει σίγουρα. Δεν το πιστεύετε όμως ούτε οι ίδιοι. Γιατί όντως δεν είναι τόσο σπουδαίος αγωνιστικά.

@

Πόσο μυαλό.... γιατί οι μαχητές με τις οκτώ ζωές δεν θα αντιμετωπίσουν 12 ζωές, αλλά 16 ζωές διασήμων, Ναι θα παιζουν όλοι μεταξύ τους, αλλά είναι άλλο να δέχεσαι την πίεση από 4 παρά από 3, ενω στα μεταξύ τους παιχνίδια θα είναι χαλαροί για την τήρηση δυνάμεων. Θα δούμε πόσο ανταγωνιστικοί θα είναι οι κόκκινοι μεταξύ τους.

@

Αν φοβάσαι και τη Βιργίνια κατάλαβα σε τι εκτίμηση έχεις τους παικταράδες σου.

@ @

Και με τη Ροδανθη ακόμα, θα τρέξουν ή δεν θα τρέξουν; Θα είναι το ίδιο ξεκούραστοι να αντιμετωπίσουν τους άλλους τρεις;

@

πες τα, τόσο καιρό λέγαν γιατί δεν παίζουν μικτά να ξευτελίσουν τη Δαλάκα οι παιχταράδες Ηλίας και Αγόρου, ότι την προστατεύει η παραγωγή κλπ, σήμερα που παίζει εναντίον τους με δική της απόφαση το παίζουν μανιάτισσες μοιρολογίστρες. Αποφασίστε ή είναι παιχταράδες ή τρέμουν τη Δαλάκα.

μανταρα τα εκανε η παραγωγη

μεγαλο λαθος της παραγωγης, η μια θεση κατευθειαν στον τελικο, ενα μηνα πριν τη ληξη του παιγνιδιου..δικαιως ο κοσμος λεει οτι η δαλακα αν και παναξια παικτρια, ειναι ο ρυθμιστικος παραγοντας των αποχωρησεων των παικτων και των ασυλιων..μεγαλο σφαλμα, δεν ξερω αν τοχει κιαταλαβει η παραγωγη τι ατοπημα εκανε...

@Δεν βρέχει σας φτύνουν.

Πρός το παρόν αναγκαζόμαστε να διαβάζουμε το δικό σου βοθροκείμενο.Μου γίνατε όλοι Γιάλομ και υπογράφετε κιόλας διαγνώσεις (με χυδαίο υβρεολόγιο)παρακολουθώντας νέους ανθρώπους μέσα απο το γυαλί της tv.Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να εκφραζόμαστε έτσι.Εκτός κι αν υπάρχει το ακαταλόγιστο.

Νάτο το Δαλακέικο

Για την ξαδερφούλα ρε γαμώτο,χαχαχαχα άσε ρε στόκε καλά σας είπε.

Ψάρακλα?

Σε πόνεσε η αλήθεια μεγάλε?

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Όποιος βγαίνει οικειοθελώς στο γυαλί και εκτίθεται ποικιλοτρόπως με σκοπό να αποκτήσει χρήμα και δημοσιότητα, κρίνεται θετικά και αρνητικά. Έτσι παίζεται αυτό το παιχνίδι. Άλλωστε, και τα "παιδιά" αλληλοθάβονται ασύστολα μπροστά στην κάμερα.

ΛΕΩΝ

ΟΙ ΧΑΝΟΥΜΙΤΣΕΣ ΤΟΥ ΑΤΖΟΥΝ΄>δαλακω -μελι-βι ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΑΜΑΝΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.Ο ΡΟΥΛΗΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΠΙΖΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑΡΓΙΛΕ ΣΤΟΝ ΤΖΟΥ ΤΖΟΥΝ...[ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ]

revenge

Μουχριτσα Πανουλη τραβα τωρα να τους βλεπεις απο την tv για να μαθεις να κουνας δαχτυλο στο προσωπο του αλλου.. ασεβεις μιασματα και αγραμματα υποκειμενα και οι 3 μαχητες που θα πανε σιγα σιγα σπιτι τους και στην ανιαρη ζωη τους

Stakis

Ασεβείς μιάσματα, ε?....Και τους αποκαλείς αγράμματους εσύ που μας έβγαλες το μάτι με το συντακτικό σου...

ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ

H τραγικότητα σου δεν έχει όρια. Το σχόλιό σου σε καθορίζει. Η αντίληψη ανύπαρκτη.

ΑΝΤΟΝΙΟ

Γιάσου ρε παντελονάτε καραγκιοζάκο Χάρη , το ότι ήταν στημένο στην προηγούμενη ασυλία υπέρ της Βιργινίας το έκανες γαργάρα , το ότι δεν έπαιξε η Αχώνευτη Νο1 και το ότι η Αχώνευτη Νο2 πετούσε τα μπαλάκια στον ουρανό το έχεις κάνει γαργάρα και το ότι θα παίξει η Ξινή Νο1 σήμερα , είπε για την ομάδα ΤΗΣ και τα παιδιά ΤΗΣ χα χα χα , το έκανες και αυτό γαργάρα , αλλά έχω διαπιστώσει ότι από τότε που σου φόρεσε φουστίτσα η αφεντικίνα σου κάνεις πολλά πράγματα γαργάρα !!

ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ

Η πραγματικότητα.

Το παιχνίδι είναι πλέον ατομικό

Δεν πρέπει να υπάρχουν ούτε καθοδηγήσεις για τις κινήσεις των παικτών, ούτε αλληλοϋποστηρίξεις. Είναι γελοίο. Πρέπει να καταλάβουν ότι είναι αντίπαλοι πλέον. Είναι κατανοητό ότι η Δαλάκα προτιμά να φθάσει στο τέλος η μετενσάρκωση της περσινής Σάρας, η Βι, για να λιγοστέψει ο ανταγωνισμός, αλλά αυτό εμάς δεν μας ενδιαφέρει. Να κοιτάξουν ο καθένας τι θα κάνει μεμονωμένα. Δεν υπάρχουν ομάδες πλέον. Η Κύπρια να πάψει να είναι η ουρά της πρωταθλήτριας, δεν έχει καμιά ανάγκη να το κάνει αυτό. Κατά τη γνώμη μου ο Ηλίας αξίζει να είναι ο νικητής, παλικάρι με όλη τη σημασία της λέξης και δεν φοβάται να δείξει την ευαισθησία του.

@

και για να γίνει ατομικό, δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν ψηφοφορίες, αλλά ο καθένας να αγωνιζόταν να αποκτήσει μία ατομική ασυλία σε διαδοχικά αγωνίσματα, μία σε κάθε αγώνισμα, μέχρι που θα περίσσευαν τρεις χωρίς ασυλία, οι οποίοι θα ήταν και υποψήφιοι.

Για το ατομικό

Θυμάσαι πέρυσι πως είχε φύγει η Βαλαβάνη όταν ήταν ατομικό (στους έξι)? Πως πανηγύριζαν όλοι ο Μαχητές (Μάριος, μισθοφόρος, Βασσάλος εκτός του Σπαλ) εναντίον του Ντάνου, και πώς φώναζε υπέρ του Ντάνου η Βαλαβάνη να πάρει την ασυλία όταν είχε μείνει με τον μισθοφόρο για να μην βγεί προτεινόμενη? Και τελικά είχε χάσει ο Ντάνος την ασυλία και βγάζουν από την κάλπη τον Σπαλ και δίνει ο μισθοφόρος την Βαλαβάνη και έφυγε. Αν είχε πάρει την ασυλία ο Ντάνος τότε θα δεν θα έδινε την Βαλαβάνη, αλλά τον Μισθοφόρο και θα έφευγε ο Σπαλ και όχι η Βαλαβάνη. Οπότε τα ίδια κάνουμε και φέτος τούτοι εδώ, παίζουν ατομικά αλλά προστατεύουν ο ένας τον άλλο ομαδικά για να πάνε όσο πιο μακριά μπορούνε....

Ρανια

Διαβαζω παντου οτι η παραγωγη ευνοει την Δαλακα. Οκ μπορει να ισχυει αλλα το λόγο δεν μας λετε. Γιατι να το κανει; τι θα κερδισει με αυτο η παραγωγη; χρηματα; τηλεθεαση;

@

Για όλα αυτά που λες... Η τηλεθέαση που θα φέρει το κέρδος. Χρειάζεται ο μη αναμενόμενος ήρωας που τα βάζει ακόμα και με δυνατους άνδρες, και τελικά τους νικά. Πόλος έλξης του ενδιαφέροντος του κοινού. Wow factor.

Κλειώ

Άρα δικαιούται να κερδίσει

@ Κλειώ

Μην του βάζεις δύσκολα τώρα.

@Κλειώ

Δικαιούται; Επειδή προωθείται σε βαρος άλλων επίσης άξιων παικτών;

Συμφωνώ σε όλα

Με μόνη διαφορά ότι έπρεπε όλοι από την στιγμή που έγινε ατομικό να παίζουν με όλους.

@

Για μένα δικαιούται να κερδίσει κάποιος που είναι ο καλύτερος σε ένα παιχνίδι με ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ, ΞΕΚΑΘΑΡΟΥΣ και ΓΝΩΣΤΟΥΣ κανόνες ήδη από την αρχή του παιχνιδιού, ώστε να ξέρουν οι παίκτες αν αξίζει τον κόπο να μπουν σε μία περιπέτεια μηνών.

Ο μη αναμενόμενος ήρωας ...

Εσείς οι αντι-Δαλακικοί φάσκετε και αντιφάσκετε. Εσύ γράφεις αυτά που γράφεις και άλλοι ομοϊδεάτες σου γράφουν ότι δεν έπρεπε να επιτρέψουν σε μια πρωταθλήτρια στίβου να πάρει μέρος στο παιχνίδι γιατί δε θα μπορούσαν να τη ανταγωνιστούν οι υπόλοιποι. Συνεννοηθείτε ρε παιδιά.

@

Προς τους παραπάνω κοκομπλοκαρισμένους. Το θέμα μου δεν είναι η Δαλάκα ή η κάθε Δαλάκα. Το θέμα μου είναι η παραγωγή που κάνει τους κανόνες λάστιχο προκειμένου να οδηγήσει το παιχνίδι εκεί που θέλει. Ένα αξιοπρεπές παιχνίδι έχει από την αρχή σταθερούς, ξεκάθαρους και αμετάβλητους κανόνες, γνωστούς στους παίκτες. Οτιδήποτε άλλο είναι ΠΑΡΩΔΙΑ παιχνιδιού.

Κώστας

Αν πάρεις καμιά σοβαρή απάντηση γράψε μου.

Να ζει κανείς η να μη ζει?

Ότι γράφεις!! τηλεθέαση άρα χρήματα. ΑΥΤΗ είναι ο πρωταγωνιστής. πρωταθλήτρια, "γεννημένη νικήτρια", ιντριγκαδόρος, εγωπαθής χαρακτήρας, που την χρησιμοποιεί το ''μέσο'' για να προκαλέσει πόλωση και φανατισμό, Έτσι δημιουργούνται ομάδες μίσους η αγάπης που στηρίζουν ο καθένας για αντίθετους λόγους το προϊόν. Ο φανατισμός είναι προϊόν τεχνικής προπαγάνδας και απευθύνεται σε ανασφαλή άτομα με χαμηλή αυτοεκτίμηση και κατά βάση έλλειψη παιδείας. Υπάρχουν άρθρα στο Internet να διαβάσεις σχετικά με τον φανατισμό και την προπαγάνδα των ΜΜΕ.

Λαλάκης

Η σαβούρα της Πάνια δεν βάραγε τηλεθέαση με όλα τα προβληματικά που μάζευε?......Τι δεν καταλαβαίνεις?....

Ρανια

Αν η απαντηση ειναι στην ερωτηση μου δεν καταλαβαινω το εξης: αν η Κατερινα ειναι μια παικτρια που φερνει τηλεθεαση -για οποιονδηποτε λογο- τοτε αυτο σημαινει οτι εχει και μια μεριδα κοινου που την θελει μεσα στο παιχνιδι -επισης για οποιοδηποτε λογο- αρα θα την ψηφιζε να μεινει. Συνεπως ακομη κ προτεινομενη να ηταν θα την ψηφιζε ο κοσμος και δεν θα εφευγε συν το οτι θα εφερναν λεφτα στο ταμειο οι ψηφοι. Αν παλι την κραταει η παραγωγη με το ζορι και με στημενους κανονες τοτε σημαινει οτι φοβαται οτι σε περιπτωση που ηταν προτεινομενη θα εφευγε, συνεπως κατι τετοιο θα σημαινε πως δεν εχει και τοση στηριξη οσο νομιζουμε. Δεν γινεται να ισχυουν και τα δυο. Ή το ενα ή το αλλο θα ισχυει. Προσωπικα δεν με ενδιαφερει η κοπελα ουτε ποιος θα κερδισει απλα δεν καταλαβαινω προς τι ολη αυτη η συνωμοσιολογια. Συμφωνω με οσους ειπαν οτι το σωστο ειναι να ειναι γνωστοι οι κανονες απο την αρχη του παιχνιδιου αλλα ειναι δυστυχως τηλεοραση και θα κανουν ο.τι βολευει για να εχει μια ισορροπια το παιχνιδι πχ ανακατανομη παικτων,νεοι παικτες κλπμ

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης