Εκτός Survivor ο Πάνος!

Εκτός Survivor ο Πάνος!

Σώθηκαν από την κατάταξη στην 48ωρη ψηφοφορία Ηλίας και Αγόρου

panos-suv-1
Το κλίμα στις Δομινικανές Ακτές είναι ψυχρό. Το τελευταίο συμβούλιο έβγαλε για μία ακόμη φορά στην επιφάνεια τα μίση και τα πάθη που χωρίζουν τις ομάδες Μαχητών και Διασήμων μετά την περίφημη ανακατάταξη. Μίση που προκάλεσε ο Ηλίας όταν μίλησε για ειλικρινείς και για ψεύτες. Ολοι οι πρώην Μαχητές, μεταξύ των οποίων Μελίνα, Χάρης και Βιργινία, ένιωσαν θιγμένοι με τα υπονοούμενα του πρώην συμπαίκτη τους και το είπαν στην κάμερα.

Survivor | Ο τρόπος που ψήφισαν οι Διάσημοι | 03/07/2018


Η πάντα ψύχραιμη Βιργινία θα θυμώσει και θα επιτεθεί λεκτικά στον Ηλία λέγοντας «Δεν ξέρω με τι κριτήρια λέει ο Ηλίας ότι κάποιος είναι ειλικρινής και κάποιος άλλος δεν είναι. Προφανώς εγώ με τον Ηλία δεν είμαστε ποτέ πάρα πολύ κοντά, αλλά ο κάθε άνθρωπος έχει τα κουμπιά του. Μπορεί εγώ να μην λύθηκα τόσο με τον Ηλία και να μην ήμουν έξω καρδιά όπως είμαι εδώ με τα παιδιά, αν με αυτό θεωρεί ότι δεν ήμουν ειλικρινής, τότε δικαίωμά του. Εγώ ξέρω ποια είμαι και τι κάνω και δεν πρόκειται να ασχοληθώ με το τι είπε ο Ηλίας και ο κάθε Ηλίας».

Θυμωμένος είναι και ο Χάρης ο οποίος θα σχολιάσει με τη σειρά του «Ενα μικρό παράδειγμα ειλικρίνειας ήταν λίγα λεπτά πριν, όταν οι Μαχητές προσπαθούσαν να πείσουν όλο τον κόσμο ότι έτρεχαν κανονικά ο Νικόλας και ο Ηλίας με τον Πάνο, όπως έτρεχαν και με μένα. Κάτι που όλοι είδαμε ότι δεν έκαναν, γιατί ακολούθησαν τη στρατηγική τους να μην φάνε ζωές από τον Πάνο και ο Πάνος να κοντράρει εμένα».

Κλείσιμο
Survivor | Έξαλλοι οι Διάσημοι με τους Μαχητές και την στρατηγική τους | 03/07/2018


Τώρα πλέον όσο και να τσακωθούν, όσο κι αν μπροστά στις κάμερες βγάλουν ο ένας τα άπλυτα του άλλου, μικρή σημασία έχει. Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί εδώ και μέρες, ο κόσμος έχει αποφασίσει και πλέον είναι αργά. Το μόνο που μετράει είναι οι ασυλίες και η ομαδική επικράτηση σε επίπεδο στρατηγικής.

Η μεγαλύτερη έκπληξη είναι η Βιργινία, η οποία όχι απλά παρέμεινε στο παιχνίδι αν και θεωρείται από τις πλέον αδύναμες, αλλά κατάφερε και πήρε και την ατομική ασυλία της Τρίτης. Και στην κατάταξη πάντως δεν είναι σε άσχημη θέση.

Η υπογράφουσα επιμένει πάντως και το ξαναλέει πως ο τελικός φέτος είναι γυναικεία υπόθεση. Εγώ το λέω εσείς μπορείτε να εικάσετε ό,τι θέλετε.

Αγώνας τυφλόμυγας

Με δεμένα τα μάτια αγωνίζονται οι παίκτες στον στίβο μάχης. Αυτό εκτός από το ότι συνιστά μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις είναι και μία διαδικασία η οποία λόγω συνθηκών καθυστερεί σημαντικά καθώς οι παίκτες κινούνται αργά καθώς δεν έχουν οπτικό πεδίο. Ειδικά στην αρχή είναι πολύ προσεκτικοί μέχρι να χαρτογραφήσουν την περιοχή και να πάρουν τον αέρα του αγωνίσματος. Τρεις ζωές έχει ο καθένας και το έπαθλο είναι μεταφορά σε παραλία με water sports και μπόλικα αυγά προς κατανάλωση.

Survivor | Χάρης vs Νικόλας | 03/07/2018


Η Μελίνα και ο Νικόλας είναι αυτοί που θα επικρατήσουν μετά από δεκάδες αναμετρήσεις. Θα επιλέξουν Βιργινία και Κατερίνα προκειμένου να τους συνοδεύσουν στην απόλαυση των επάθλων… Ο Νικόλας επέλεξε να μην πάει στο έπαθλο για να μην αποχωριστεί για τελευταία φορά τη ομάδα του. Η ομάδα των Μαχητών εξαρχής είχε πει πως δεν θα ακολουθούσε στο έπαθλο για να μην χωριστούν…

Survivor | Ο Νικόλας δωρίζει το έπαθλο στους Διάσημους | 03/07/2018


Η κριτική που θα ακουστεί για την συμπεριφορά των Διασήμων είναι σκληρή. Κυρίως για Κατερίνα και Μελίνα και κυρίως από την πλευρά του Πάνου. Υπάρχει πίκρα, υπάρχει αγεφύρωτο χάσμα. Καλό θα ήταν έστω στο παρά πέντε να παραμεριστούν οι διαφορές και να φροντίσουν όλοι να απολαύσουν τις τελευταίες στιγμές τους στις Δομινικανές Ακτές λίγο πριν την επιστροφή τη γη των μνημονίων.

Δυστυχώς η κόπωση, η πολύμηνη αναμονή και τα όσα έχουν γίνει και ειπωθεί είναι ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω – όχι σαν αυτό που την έκανε από το ΚΙΝΑΛ – και πλέον μέχρι να κοπεί το νήμα θα πέφτουν οι μπηχτές βροχή.

Το Συμβούλιο αποχώρησης

Ο Τανιμανίδαρος θα κάνει αποκαλύψεις. Μετά την αποχώρηση αυτή, όλοι θα παίζουν εναντίον όλων, και στα επόμενα Συμβούλια οι υποψήφιοι είναι δύο. Άλλες δύο
αποχωρήσεις θα γίνουν ως τον ημιτελικό οπότε και θα μείνουν τέσσερις. Το ότι μιλάμε για γυναικεία υπόθεση σας το είπα; Σας το είπα. Οι αποχωρήσεις συνεχίζουν να γίνονται πλέον με βάση την κατάταξη που έχουν οι παίκτες στην 48ωρη ψηφοφορία. Αρα ούτε ψήφους πλέον ούτε επιρροή από το τηλεοπτικό κοινό σε αυτή τη
φάση.

Οι παίκτες θα ερωτηθούν να μαντέψουν με ποια κριτήρια ψήφισε ο κόσμος. Ολοι λίγο πολύ θα συμφωνήσουν στο ότι ουδείς ψηφίζει σα να είναι στίβος. Ολοι λαμβάνουν υπόψη τους τούς χαρακτήρες και τις συμπεριφορές. Κάπως έτσι, όπως θα πει και η Μελίνα, έμειναν στο παιχνίδι παρά την αγωνιστική αδυναμία τους, παίκτες που και αδύναμοι ήταν και πολλές φορές προτάθηκαν. Το μυαλό μας φυσικά πηγαίνει στον Ντίναρο και στην Ροδάνθη μας. Τα κορίτσια που σάρωσαν τις υποψηφιότητες θαρρείς και ήταν Οσκαρ…

Γι αυτό και ο Νικόλας όλοι πιστεύουν πως θα μείνει στο παιχνίδι και μάλιστα ότι Αγόρου και Δαλάκα είναι το πιο δυνατό δίδυμο του Survivor.

Ο Ηλίας θα ξεσπάσει σε λυγμούς την στιγμή που θα του ζητηθεί να σχολιάσει την υποψηφιότητά του. Η ψυχολογική κόπωση και πίεση είναι πλέον εμφανής και ο παίκτης θα λυγίσει στην κάμερα και θα κλάψει. Θα έρθουν όλοι σε δύσκολη θέση και θα συγκινηθούν καθώς ένας τόσο δυνατός παίκτης, όπως ο Ηλίας, δεν αντέχει την πίεση. Και ο Νικόλας θα σαστίσει. Εχουν περάσει αρκετοί μήνες, έχουν συμβεί πολλά και σε επίπεδο συμπεριφορών και πίεσης οπότε τα λόγια είναι περιττά.

Ο Νικόλας θα μιλήσει για τον ήρωά του, τον πατέρα του και θα σχολιάσει όλα όσα του έχουν πει οι γονείς του για την διαδικασία της προσπάθειας. Πίστη, αγώνα και προσπάθεια θα αναφέρει και εκείνος εμφανώς συγκινημένος. Ο Πάνος πιο ψύχραιμος θα αναφερθεί στους συμπαίκτες του και θα ευχηθεί να δει στον τελικό Ηλία και Νικόλα. Στην πορεία δεν θα μπορέσει ούτε κι εκείνος να κρατήσει τα δάκρυά του.

Φορτισμένο συναισθηματικά το κλίμα σε αυτό το Συμβούλιο και λογικό. Τα τρία αγόρια δείχνουν «εύθραυστα» και προκαλούν συγκίνηση. Μακριά από τους ανταγωνισμούς και θυμίζουν πια μικρά παιδιά και όχι τους σκληροτράχηλους Μαχητές που στον στίβο μάχης τα δίνουν όλα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί. Είναι ο Πάνος. Όταν θα ακούσει το όνομά του θα ακουστεί ένα «ουφ»… Όπως θα πει θα πραγματοποιηθεί η ευχή του να δει τον Ηλία και τον Νικόλα στα σκαμπό του τελικού. Εχει και η ανδρική φιλία τα ωραία της… Θα αποχαιρετήσει και θα ετοιμαστεί για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Survivor | Αποχώρηση Πάνου | 03/07/2018


Απόψε αγώνας και ασυλίας και όλοι εναντίον όλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης