Τα «γυρίζει» πάλι ο μπαμπάς της Μέγκαν Μαρκλ: Δεν θα πάει στον γάμο και κατηγορεί... τον γιο του

Τα «γυρίζει» πάλι ο μπαμπάς της Μέγκαν Μαρκλ: Δεν θα πάει στον γάμο και κατηγορεί... τον γιο του

Η υπόθεση έχει εξελιχθεί σε σήριαλ στο οποίο δεν πρωταγωνιστεί η Μέγκαν Μαρκλ, αλλά η... ανάρμοστη συμπεριφορά των συγγενών της

tomas
Την Δευτέρα είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να παραδώσει την κόρη του στην εκκλησία επειδή δεν θέλει το σκάνδαλο με τις στημένες φωτογραφίες του παπαράτσι να επισκιάσει την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της. Την Τρίτη φάνηκε να αλλάζει γνώμη επηρεασμένος από τις παρακλήσεις της Μέγκαν και είπε στους δημοσιογράφους ότι θέλει να είναι παρών σε αυτήν την ιστορική μέρα.

Σήμερα ωστόσο ο 73χρονος Τόμας Μαρκλ τα «γυρίζει» για μια ακόμη φορά, επιβεβαιώνοντας ότι τελικά δεν θα πάει στον γάμο αφού πρέπει να υποβληθεί επειγόντως σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά. Και, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τώρα κατηγορεί τον γιο του για την επιδείνωση της υγείας του, που ισχυρίζεται ότι προκλήθηκε από την ανοιχτή επιστολή που έστειλε εκείνος στον πρίγκιπα Χάρι, όπου... έθαβε αλύπητα την «αδίστακτη» και «επιφανειακή» αδερφή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, που μίλησε απευθείας με τον μέλλοντα πεθερό του πρίγκιπα Χάρι, ο 73χρονος θα υποβληθεί σε επέμβαση σήμερα, για την τοποθέτηση stent στην καρδιά του. Όπως εξήγησε ο ίδιος στον ιστότοπο, πιστεύει ότι το πρόσφατο έμφραγμά του είναι άμεση συνέπεια της ανοιχτής επιστολής του γιου του, Τόμας Τζούνιορ, που έκανε τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ εκθέτοντας την Μέγκαν Μαρκλ.

Και μπορεί ο γιος του να ζήτησε κατόπιν δημόσια συγγνώμη για την αλόγιστη πράξη του, αλλά η ζημιά φαίνεται πως έγινε στην υγεία του 73χρονου, και μάλιστα επιβαρύνθηκε από τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τις στημένες φωτογραφίες.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικά 24ωρα αποκαλύφθηκε ότι ο μέλλων πεθερός του πρίγκιπα Χάρι είχε κλείσει συμφωνία με παπαράτσο σκανδαλοθηρικού περιοδικού να «στήσουν» μαζί φωτογραφίες που θα τον έδειχναν να προετοιμάζεται για τον γάμο, να κάνει βάρη στο πάρκο, να ράβει το κοστούμι του, και να γκουγκλάρει φωτογραφίες του Χάρι και της Μέγκαν σε ίντερνετ καφέ.

Οι φωτογραφίες αυτές είχαν αποφέρει στον φωτογράφο πάνω από 100.000 ευρώ και μεγάλο μέρος αυτών των χρημάτων πιστεύεται ότι κατέληξε στις τσέπες του 73χρονου πατέρα της νύφης.

Αυτές οι αποκαλύψεις είχαν προκαλέσει σάλο με αποτέλεσμα ο Τόμας Μαρκλ να εκφράσει τη Δευτέρα την επιθυμία να απέχει από τον γάμο. Όταν συνέβη αυτό, η κόρη του τον πήρε αρκετές φορές τηλέφωνο, εκείνος όμως δεν το σήκωσε. Η Μέγκαν τότε του έστειλε μήνυμα στο οποίο του έγραψε ότι τον αγαπά κι ότι ανησυχεί για την υγεία του.

Αν και το... σήριαλ με πρωταγωνιστή τον πατέρα της γοητευτικής ηθοποιού φαίνεται να τελειώνει, αφού οι πιθανότητες να υποβληθεί στην επέμβαση και να πάει στον γάμο είναι πια μηδαμινές, αυτό που παραμένει άγνωστο είναι πως νιώθει η ίδια η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία, αντί να απολαμβάνει την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, τρέχει να μαζέψει τις «ζημιές» της αναρμοστης συμπεριφοράς των συγγενών της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης