Στημένες οι φωτογραφίες του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ με τις προετοιμασίες του γάμου - Πόζαρε στον paparazzo!

Στημένες οι φωτογραφίες του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ με τις προετοιμασίες του γάμου - Πόζαρε στον paparazzo!

O πεθερός του πρίγκιπα Χάρι σκοπεύει να απολογηθεί στον μέλλοντα γαμπρό του και την κόρη του, μετά τις αποκαλύψεις ότι έστησε τις φωτογραφίες επί πληρωμή

thomas-markle
Οι συγγενείς της Μέγκαν Μαρκλ δεν σταματούν να την φέρνουν σε δύσκολη θέση, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία για να γίνει και επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας. Μετά την ανοιχτή επιστολή που έστειλε στον πρίγκιπα Χάρι ο ετεροθαλής αδερφός της, όπου χαρακτήριζε την Μέγκαν «ρηχή» και «ματαιόδοξη», έφτασε η σειρά του μπαμπά της νύφης να την... ντροπιάσει.

Όπως αποκαλύφθηκε εχθές, όλες οι πρόσφατες φωτογραφίες που έδειχναν τον μέλλοντα πεθερό του πρίγκιπα Χάρι να προετοιμάζεται για τον γάμο, ήταν στημένες από τον ίδιο και έναν paparazzo. Ειδικότερα, ο Τόμας Μάρκλ είχε συνεννοηθεί με τον φωτογράφο Τζεφ Ράινερ να... προσφέρει δήθεν αυθόρμητες πόζες επί αμοιβή, ώστε ο δεύτερος να τον τραβήξει π.χ. να γκουγκλάρει δημοσιεύματα για την κόρη του σε ίντερνετ καφέ, να ράβει το κουστούμι για τον βασιλικό γάμο και να διαβάζει ταξιδιωτικούς οδηγούς για την Αγγλία.

Μάρτυρες κατήγγειλαν ότι είδαν τον μπαμπά της Μέγκαν να καταφτάνει στα σημεία των φωτογραφήσεων παρέα με τον Ράινερ, έπειτα να χωρίζονται για λίγα λεπτά ώστε να τραβηχτούν οι φωτογραφίες, και έπειτα να αποχωρούν μαζί από το σημείο. Στην περίπτωση μάλιστα του ραφτάδικου, επειδή το προσωπικό απουσίαζε, ο φωτογράφος και ο Τόμας Μαρκλ πλήρωσαν έναν 17χρονο υπάλληλο από γειτονικό μαγαζί να υποκριθεί ότι παίρνει τα μέτρα του 70χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με την New York Post, οι φωτογραφίες των προετοιμασιών του γάμου απέφεραν στον φωτογράφο περίπου 135.000 και πιστεύεται ότι μεγάλο μέρος αυτών των χρημάτων μπήκε στην τσέπη του πατέρα της Μέγκαν.

Πάντως, σύμφωνα με τον γιο του, ο Τόμας Μαρκλ αισθάνεται μετανιωμένος για τις πράξεις του και σκοπεύει να απολογηθεί αυτοπροσώπως στην κόρη του και τον γαμπρό του που τους έφερε σε δύσκολη θέση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης