Σε «κίνηση ματ» προχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτη ο ΣΚΑΪ ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει το πρόγραμμά του και να προβάλει τα βράδια της Πέμπτης και της Παρασκευής στις 21.00 από ένα ωριαίο επεισόδιο “Survivor
” πιέζοντας ακόμη περισσότερο τους ανταγωνιστές του.
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τον σταθμό του Φαλήρου απόψε θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης ως lead in της πρεμιέρας του X Factor ενώ και αύριο θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο.
Πλέον - και μέχρι νεωτέρας - η μοναδική ημέρα δίχως Survivor θα είναι το Σάββατο.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.