H Claudia Romani ποστάρει protothema!

H Claudia Romani ποστάρει protothema!

Η τηλεστάρ μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει το ελληνικό κοινό για την προτίμηση που δείχνει στις φωτογραφίες της, «ανεβάζοντας» μια εικόνα που δείχνει ένα θέμα του protothema.gr που την αφορούσε  

H Claudia Romani ποστάρει protothema!
Η Claudia Romani, η Ιταλίδα τηλεστάρ που λατρεύουν οι παπαράτσι, έχει έντονη δραστηριότητα στα social media, μένοντας πιστή στις προκλητικές και καυτές της πόζες. 

Η Ιταλίδα που τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αμερική, ανεβάζει κυρίως στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητα της. Η Claudia, λατρεύει τη θάλασσα και της αρέσει με τις προκλητικές της πόζες να κεντρίζει το ενδιαφέρον των φωτογράφων. Μέσα, λοιπόν, από τον λογαριασμό της στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει το ελληνικό κοινό για την προτίμηση που δείχνει στις φωτογραφίες της, «ανεβάζοντας» μια εικόνα που δείχνει ένα θέμα του protothema.gr, που παρουσίαζε εξόρμηση της Romani σε παραλία του Miami. Μάλιστα, θέλησε να περάσει και το μήνυμα της προς τις γυναίκες γράφοντας στη λεζάντα της εικόνας: «
Με αυτές τις παπαράτσι φωτογραφίες θέλω να δείξω πως όλα τα σώματα είναι όμορφα για να είναι στα Media. H πλειοψηφία των γυναικών έχει καμπύλες και πρέπει να χαίρεται για αυτές». 

Κλείσιμο
H Claudia Romani, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι μοντέλο από την γειτονική μας χώρα, την Ιταλία, και έχει φωτογραφηθεί για μεγάλα ανδρικά περιοδικά όπως το GQ και το Maxim. Ευρέως γνωστή έγινε, ως η σεξοβόμβα του τηλεοπτικού show «Esta Noche Tu Night». 


Η ανάρτηση της με το protothema.gr






Οι καυτές της πόζες στο Instagram:










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης