H φωτογραφία από τα τελευταία γενέθλια της Γεωργίας Αποστόλου

H φωτογραφία από τα τελευταία γενέθλια της Γεωργίας Αποστόλου

Ο καλός φίλος της αξέχαστης ηθοποιού, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, δημοσίευσε φωτογραφίες από τα τελευταία γενέθλια της - Το συγκινητικό μήνυμα του

H φωτογραφία από τα τελευταία γενέθλια της Γεωργίας Αποστόλου
Η Γεωργία Αποστόλου δεν είναι πλέον κοντά μας. Η ηθοποιός έχασε τη μάχη με τη ζωή, έπειτα απο καρδιακή αποκοπή που υπέστη, το απόγευμα της Κυριακής στο σπίτι της στην Αθήνα. Ήταν μόλις 43 ετών.


Ο καλός της φίλος, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook., φωτογραφίες από τα τελευταία γενέθλια της ηθοποιού. Όπως τόνισε στο κείμενο του, η Γεωργία Αποστόλου γιόρτασε στα γενέθλια της στο σπίτι της.
Κλείσιμο
«Φέτος γιορτασαμε τα γενέθλια σου στο σπίτι μου..τα τελευταίαα σου..δεν την ειχα ανέβασει εκείνη την φωτογραφία αν και το λέγαμε,....να μην αρχίσουν πάλι οι δημοσιογράφοι τα δικά τους..και εσύ ήθελες την ησυχία σου.. όπως ήθελες να ξέρουν οτι όντως δεν έχεις γίνει μοναχή..οτι απλά θες να ζήσεις εκτός καλλιτεχνικού  χώρου και να έρθεις πιο κοντά στη εκκλησία..δεν το καταλάβαιναν», τόνισε ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα του ηθοποιού

«Είναι πλέον γνωστό....το επιβεβαίωσαν..ποιο ?..οτι έφυγες..με παίρνουν απο εχθές και αποφεύγω να μιλήσω.. μέρες τώρα δεν ήθελα καν να το πιστέψω, το προσπερνούσα σα να μην ίσχυε..δεν το ήξεραν άλλωστε... ποιο; Ότι έφυγες...μα παντα έφευγες...και ξαναεμφανιζόσουν...έτσι ξαφνικά...γιατί ήσουν σαν αερικό...απρόβλεπτη...ασυμβίβαστη...έντονη προσωπικότητα...ιδιαίτερη...με έκανες και γελούσα συνεχώς...είχες την ατάκα έτοιμη...το πιο έξυπνο χιουμορ εσύ το είχες...το βλέμα σου το χαμόγελο σου...η καλοσύνη σου...το γέλιο σου...η ενέργεια σου...εξέπεμπες μια μοναδική γοητεία με την παιδικότητα και το πανεμορφο προσωπό σου...αλλά είχες και κάτι ασύλληπτο...το ταλέντο σου...σε γνώρισα στην 2η θεατρική μου δουλειά και μαγεύτηκα απο την προσωπικότητα και το ταμπεραμέντο σου...από τότε γίναμε φίλοι..και σ'όλα αυτά τα χρόνια εξαφανιζόσουν και πάντα απρόβλεπτα εμφανιζόσουν...φέτος γιορτάσαμε τα γενέθλιά σου στο σπίτι μου..τα τελευταία σου..δεν την ειχα ανεβάσει εκείνη την φώτο αν και το λέγαμε..να μην αρχίσουν πάλι οι δημοσιογράφοι τα δικά τους..και εσύ ήθελες την ησυχία σου.. όπως ήθελες να ξέρουν οτι όντως δεν έχεις γίνει μοναχή...οτι απλά θες να ζήσεις εκτός καλιτεχνικού χώρου και να έρθεις πιο κοντά στη εκκλησία..δεν το καταλάβαιναν..να σου πω την αλήθεια ούτε και γω..απλα αποδεχόμουν την επιλογή σου που τοσο ένθερμα υποστήριζες....λίγες μέρες πριν, φεύγω ταξίδι και το μαθαίνω..κακόγουστη φάρσα ήλπιζα..το επιβεβαιώνω..είναι αληθεια..κρατώ την σιωπή μου και τον βαθύ πονο..επιστρέφω Ελλάδα..απο εχθές διαβάζω ότι έφυγες..δεν μπορώ να μην το πιστέψω πια..παντού το λένε..έφυγες.. αλλά αυτή την φορά χωρις να ξαναγυρίσεις..θα μείνω με την τελευταία σου εικόνα λίγους μήνες πριν ..να χαμογελάς.. καλό σου ταξίδι αγαπημένη μου..τώρα πια και οι άγγελοι θα έχουν κάθε λογο να χαμογελάνε..θα είσαι εκεί..μαζί τους..».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης