Μπέσσυ Αργυράκη: Πήγαμε με το σύνδρομο του μνημονιοχτυπημένου στη Eurovision

Μπέσσυ Αργυράκη: Πήγαμε με το σύνδρομο του μνημονιοχτυπημένου στη Eurovision

Έστειλαν τα παιδιά με ελάχιστα μέσα υποστήριξης και τα άφησαν στην τύχη τους – Αποκλειστική ευθύνη της ΕΡΤ το αποτέλεσμα 

Μπέσσυ Αργυράκη: Πήγαμε με το σύνδρομο του μνημονιοχτυπημένου στη Eurovision
"Με αυτό το τραγούδι που στείλαμε τι περιμένατε κάτι καλύτερο; Ήταν εντελώς άσχετο με τη Γιουροβίζιον. Η ΕΡΤ έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό μας, πήγαμε με το σύνδρομο του...μνημονιοχτυπημένου. Εμ δεν πας έτσι ξυπόλητος στα... σαλόνια", λένε η βετεράνος της Γιουροβίζιον, Μπέσσυ Αργυράκη μιλώντας στο protothema.gr

Πρώτη φορά αποκλεισμός της χώρας από τον προημιτελικό της
Κλείσιμο
Eurovision και τα μέσα κοινωνικής
δικτύωσης πήραν φωτιά βράδυ της Τρίτης με αιχμηρά σχόλια για τη διοίκηση της ΕΡΤ και με τρολαρίσματα όπως «πρώτη φορά αποκλεισμός»... που θυμίζει το «πρώτη φορά Αριστερά». 

Ο διαγωνισμός για την Ελλάδα
ολοκληρώθηκε με μία εμφάνιση που ως φαίνεται άφησε αδιάφορους τους Ευρωπαίους που για πρώτη φορά δεν έδωσαν το πράσινο φως στη χώρα μας να περάσει τη μάχη του προημιτελικού. 

"Το τραγούδι είναι μια χαρά για καλοκαιρινά μπαράκια αλλά εκτιμώ ότι ήταν εντελώς ακατάλληλο για να πάει σε ένα τέτοιο διαγωνισμό. Έλειπαν τα πάντα. Δεν υπήρχε καν το συναίσθημα ότι θα πάμε και θα το παλέψουμε. Δεν είναι απλή υπόθεση η σωστή επιλογή τραγουδιού και αν αυτοί που δε γνωρίζουν τα χωράφια αυτά μπλεχτούν, το αποτέλεσμα φυσικά θα είναι τραγικό. Στείλανε τα παιδιά με ελάχιστα μέσα υποστήριξης και τα άφησαν στην τύχη τους. Σα να μην τους ένοιαζε κιόλας το αποτέλεσμα...  στους υπευθύνους της ΕΡΤ αναφέρομαι. Είναι λάθος καλύτερα να μην πηγαίναμε. Κατεβήκαμε με τη ψυχολογία του μνημονιοχτυπημένου σε μία πολιτική συγκυρία δύσκολη για όλους. Εκεί έπρεπε να πάμε σαν να πηγαίναμε σε μια γιορτή. Φεστιβάλ είναι ρε παιδιά έλεος. Δεν θα πω τίποτα κακό για τα παιδιά θεωρώ ότι ευθύνες έχει αποκλειστικά η ΕΡΤ", σημειώνει η γνωστή τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης