Η 17χρονη Ζοσεφίν στο protothema.gr: Όλοι φρίκαραν που η Μαντόνα αποκάλυψε το στήθος μου, εγώ όχι

Η 17χρονη Ζοσεφίν στο protothema.gr: Όλοι φρίκαραν που η Μαντόνα αποκάλυψε το στήθος μου, εγώ όχι

«Είμαι 100% Ελληνίδα, θέλω να μάθω τη γλώσσα μου και να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο» δηλώνει η καλλονή που έγινε γνωστή, όταν η «βασίλισσα της ποπ»... έπαιξε μαζί της επί σκηνής

Η 17χρονη Ζοσεφίν στο protothema.gr: Όλοι φρίκαραν που η Μαντόνα αποκάλυψε το στήθος μου, εγώ όχι
Κάθε συναυλία της Madonna είναι είδηση. Η βασίλισσα της ποπ ξέρει να προκαλεί και για αυτό σχεδόν όλες οι δημόσιες εμφανίσεις της γίνονται αμέσως νούμερο ένα θέμα συζήτησης παγκοσμίως. Οι θαυμαστές της, ανά την υφήλιο, υπολογίζονται σε πολλά εκατομμύρια και τα εισιτήρια για τις συναυλίες της εξαντλούνται σε χρόνο-ρεκόρ. 

Ποιες είναι οι πιθανότητες ένας θαυμαστής της ανάμεσα στους χιλιάδες, που κατάφεραν να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο, να της τραβήξει την προσοχή και να καταφέρει να ανέβει στη σκηνή και να χορέψει μαζί της; Ελάχιστες έως μηδαμινές.

Τις τελευταίες ώρες διεθνή ΜΜΕ έχουν ριχτεί στον αγώνα να εξασφαλίσουν μία δήλωση της 17χρονης Ζοσεφίν Γεωργίου την οποία η Madonna «έγδυσε» στη χθεσινή της συναυλία στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, λέγοντας για αυτήν στη σκηνή: «Είναι το είδος του κοριτσιού που απλά θέλεις να χαστουκίσεις στον πωπό και να της κατεβάσεις...».

Κλείσιμο
Το protothema.gr βρήκε την 17χρονη Ζοσεφίν και συνομίλησε μαζί της όχι μόνο για την εμπειρία της με τη Madonna στη σκηνή και τον σάλο που έχει προκληθεί παγκοσμίως, αλλά και για την ελληνική της καταγωγή και τη σχέση της με την Ελλάδα. «Ήταν απίστευτη και συγκλονιστική εμπειρία να είμαι στη σκηνή με τη Madonna. Πέρασα υπέροχα χορεύοντας μαζί της. Με έκανε να νιώσω πολύ άνετα στη σκηνή, μου κρατούσε το χέρι και με αγκάλιαζε, διώχνοντάς μου το άγχος. Αυτά τα 3-4 λεπτά ήταν τα καλύτερα της ζωής μου», τονίζει στο protothema.gr η 17χρονη. 











Ως προς το γεγονός ότι η βασίλισσα της ποπ την «έγδυσε» στη σκηνή και τη διάσταση που η κίνησή της αυτή έχει πάρει η Ζοσεφίν σημειώνει πως «δε με ενόχλησε που φάνηκε το στήθος μου. Ούτε καν που το σκέφτηκα. Όλοι φρίκαραν και πολλά ΜΜΕ έγραψαν ότι η Madonna εξευτέλισε μία θαυμάστριά της, αλλά μόνο εγώ μπορώ να το αποφασίσω εάν αυτό μου συνέβη ή όχι. Και είμαι μία χαρά». «Ήταν μία μοναδική εμπειρία. Δε με ενοχλεί που βρίσκομαι στο προσκήνιο. Κρατάω την αυτοσυγκράτησή μου», προσθέτει.

«Αρχικά αγχώθηκα λίγο, για να είμαι ειλικρινής. Ανησύχησα για τα σχόλια που θα κάνει ο κόσμος στα social media μήπως την στενοχωρήσουν και την αναστατώσουν. Η Ζοσεφίν είχε μία μοναδική εμπειρία και πέρασε πολύ όμορφα. Η κόρη μου είναι μία νεαρή κυρία που έχει αυτογνωσία, αυτοπεποίθηση και είναι αρκετά ώριμη, ώστε να μην την επηρεάζουν όλα αυτά. Αν ήταν κάποιο άλλο κορίτσι, ίσως αυτό να την είχε αναστατώσει», σχολιάζει, από την άλλη, η μητέρα της, Τόνι.

Πώς, όμως, η διάσημη τραγουδίστρια την επέλεξε; «Με πρόσεξε ανάμεσα στο πλήθος ενώ εκείνη ήταν στη σκηνή. Μίλησε στους άνδρες της και με έδειξε και δέκα λεπτά αργότερα μία κυρία με προσέγγισε και μου είπε: “Σου αρέσει να χορεύεις; Ξέρεις τα τραγούδια της Madonna; Η Madonna θέλει να ανέβεις στη σκηνή μαζί της”. Και φυσικά, είπα ναι!», επισημαίνει η Ζοσεφίν, που θέλει να ταξιδεύει όλο τον κόσμο, να μάθει ελληνικά και να ζήσει για μερικά χρόνια στην Ελλάδα.

Η 17χρονη την οποία ξεχώρισε ανάμεσα στο πλήθος η Madonna, δηλώνει στο protothema.gr: «Είμαι 100% Ελληνίδα», καθώς έχει καταγωγή από την πλευρά του πατέρας της το Γύθειο και της μητέρας της τη Ρόδο και την Αλεξάνδρεια.  «Πρώτη φορά επισκέφθηκα την Ελλάδα πριν τρία χρόνια. Ήμουν 14 ετών και συνάντησα μερικούς συγγενείς μου από την πλευρά της μητέρας μου και της γιαγιάς μου στη Ρόδο. Ήταν πανέμορφα. Μόλις ήρθα στην Ελλάδα η πρώτη μου σκέψη ήταν: “Θα πρέπει να ζήσω εδώ”», σημειώνει ως προς την χώρα καταγωγής της, προσθέτοντας ότι στο μέλλον «θέλω να έρθω στην Ελλάδα και να ζήσω για μερικά χρόνια, ώστε να μάθω ελληνικά και να γνωρίσω μέλη της οικογένειάς μου».

Ως προς το ποια είναι τα σχέδιά της για τη ζωή της και τι θέλει να κάνει, η Ζοσεφίν καταλήγει στο ότι όνειρό της είναι να γίνει πολίτης του κόσμου. «Θέλω να ταξιδεύσω σε όλο τον κόσμο. Εργάζομαι ως barista και μαζεύω χρήματα για αυτό τον σκοπό. Το μόντελινγκ το κάνω περιστασιακά και περισσότερο ως χόμπι. Το βλέπω ως έναν τρόπο να συγκεντρώσω χρήματα, ώστε να μπορώ να ταξιδεύω. Αυτό με κάνει χαρούμενη», λέει χαρακτηριστικά. 























Ακούστε τι λέει η 17χρονη Ζοσεφίν στο protothema.gr:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης