Η Ελένη Μενεγάκη, στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής, αναφέρθηκε στην ενέδρα θανάτου στον Πάνο Καλλίτση. Όπως είπε, παρακολούθησε τις εκπομπές που ασχολήθηκαν με την δολοφονική επίθεση κατά του γνωστού κομμωτή και make up artist, που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.
«Έχω δει τα νέα παντού. Στα πρωινά, στα απογευματινά. Τα έχω διαβάσει στο internet, δεν έχω βγάλει συμπέρασμα, εκτός ότι ο άνθρωπος πήγε στο νοσοκομείο από πυροβολισμούς. Ομολογώ ότι ήταν ένα μεγάλο ξάφνιασμα για εμένα γιατί έναν άνθρωπο που τον ξέρουμε τόσα χρόνια να ασχολείται με το μακιγιάζ, με τα μαλλιά, ένα ήσυχο παιδί, όπως το ήξερα εγώ, έχω να τον δω και κανά δυο χρόνια...Tι μπορεί να συνέβη του ανθρώπου;»
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.