Η Ελένη Μενεγάκη, στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής, αναφέρθηκε στην ενέδρα θανάτου στον Πάνο Καλλίτση. Όπως είπε, παρακολούθησε τις εκπομπές που ασχολήθηκαν με την δολοφονική επίθεση κατά του γνωστού κομμωτή και make up artist, που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.
«Έχω δει τα νέα παντού. Στα πρωινά, στα απογευματινά. Τα έχω διαβάσει στο internet, δεν έχω βγάλει συμπέρασμα, εκτός ότι ο άνθρωπος πήγε στο νοσοκομείο από πυροβολισμούς. Ομολογώ ότι ήταν ένα μεγάλο ξάφνιασμα για εμένα γιατί έναν άνθρωπο που τον ξέρουμε τόσα χρόνια να ασχολείται με το μακιγιάζ, με τα μαλλιά, ένα ήσυχο παιδί, όπως το ήξερα εγώ, έχω να τον δω και κανά δυο χρόνια...Tι μπορεί να συνέβη του ανθρώπου;»
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»