Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα ένας άνδρας 62 ετών στου Ζωγράφου μετά από πτώση από μπαλκόνι.
Σύμφωνα με τι πρώτος πληροφορίες, το συμβάν έγινε την Παρασκευή 8 Μαΐου λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι. Ο ημεδαπός 62χρονος άνδρας έπεσε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου και βρήκε τραγικό θάνατο στον ακάλυπτο.
Άγνωστα είναι μέχρι στιγμής τα αίτια της πτώσης.
Στο σημείο η Αστυνομία για να ερευνήσει το τραγικό συμβάν.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.