Κλείστε τα μάτια: Έτσι είναι η Σίντι Κρόφορντ χωρίς photoshop!

Κλείστε τα μάτια: Έτσι είναι η Σίντι Κρόφορντ χωρίς photoshop!

Το 48χρονο πρώην τοπ μόντελ, όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Για το τεύχος Απριλίου της αμερικάνικης έκδοσης του περιοδικού Marie Claire δεν θα χρησιμοποιηθεί καμία τεχνική βελτίωσης των φωτογραφιών

Κλείστε τα μάτια: Έτσι είναι η Σίντι Κρόφορντ χωρίς photoshop!
Είναι από τις γυναίκες που κάποτε θεωρήθηκε από τις πιο όμορφες του κόσμου, και που σήμερα στα 48 της χρόνια, παραμένει κατά γενική ομολογία πανέμορφη. Οι φωτογραφήσεις στα περιοδικά μόδας μπορεί να έχουν αραιώσει, όμως δεν λείπουν, καθώς η Σίντι Κρόφορντ δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου από το διάσημο τοπ μόντελ που ήταν την δεκαετία του 1990.

Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση είχαμε έως σήμερα, που δόθηκε στην δημοσιότητα ένα καρέ από την πιο πρόσφατη φωτογράφησή της, για το αμερικανικό Marie Claire και όλα... κατέρρευσαν- τουλάχιστον για τους άντρες θαυμαστές της. Η εικόνα είναι πραγματικά πολύ διαφορετική - έως και «σοκαριστική» θα έλεγε κανείς....

Όχι, η Σίντι Κρόφορντ δεν κατέφυγε σε... ολική μεταμόρφωση τύπου Ρενέ Ζελβέγκερ ή Ούμα Θέρμαν, αλλά αντίθετα: Δέχθηκε να συμμετάσχει σε κόνσεπτ «φωτογράφισης χωρίς photoshop».
Κλείσιμο

Ιδού λοιπόν, η Σίντι Κρόφορντ, ακριβώς όπως είναι στην πραγματικότητα, με όλα της τα ελαττώματα! 



Το Marie Claire Απριλίου στην Αμερική θα κυκλοφορήσει μόνο με τέτοιες φωτογραφίες, «αρετουσάριστες» διασήμων και μοντέλων. 

Η εικόνα της Κρόφορντ που σίγουρα χαρακτηρίζεται «δυνατή» (ή και... ωμή για ορισμένους) δείχνει την 48χρονη, μητέρα δύο παιδιών», με τους πραγματικούς της μηρούς, το στέρνο και βέβαια την κοιλιά, όπως πραγματικά είναι. 

Τα σχόλια που έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής στο διαδίκτυο είναι πάντως θετικά, καθώς στην μεγάλη του πλειοψηφία το κοινό την επαινεί για το θάρρος της και το παράδειγμα που δίνει στις άλλες γυναίκες. 

Η ίδια στην συνέντευξη που συνοδεύει την εντυπωσιακή φωτογράφιση λέει: «Δεν ήμουν ποτέ ένα κοκκαλιάρικο κορίτσι, από εκείνα που μπορούν να τρώνε τα πάντα, άρα και βέβαια γυμναζόμουν και προσπαθούσα να τρέφομαι σωστά. Αλλά την ίδια ώρα, ήθελα να είμαι ένα καλό παράδειγμα για την κόρη μου, από την άποψη του ότι πρέπει να παραδέχεται κανείς τον εαυτό του, χωρίς να λέω "αυτό με κάνει να δείχνω χοντρή" ή "δεν μπορώ να το φάω αυτό" ή "κάνω δίαιτα". Απλώς προσπαθώ να της δίνω το καλό παράδειγμα. Αν βγούμε για παγωτό, θα φάω κι εγώ, αλλά ένα μικρό. Δεν θέλω να νομίζει ότι το να προσέχουμε τον εαυτό μας σημαίνει να μην διασκεδάζουμε ποτέ». 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης