Beyonce: Με ποιο τρόπο δείχνει την αφοσίωση της στον Jay-Z

Beyonce: Με ποιο τρόπο δείχνει την αφοσίωση της στον Jay-Z


Tη στιγμή που οι «ψίθυροι» για κρίση στον γάμο της με τον Jay -Z έχουν γίνει πιο έντονοι από ποτέ, η 32χρονη ποπ σταρ βρήκε τον τρόπο να δείξει την πίστη της στον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της

Beyonce: Με ποιο τρόπο δείχνει την αφοσίωση της στον Jay-Z
Τι και αν τα δημοσιεύματα που μιλούν για χωρισμό της Beyonce από τον Jay-Z ολοένα πληθαίνουν και οι φωνές που μιλούν για κρίση στον γάμο τους γίνονται εντονότερες; Η 32 χρονη ποπ σταρ και μητέρα του παιδιού του Αμερικανού ράπερ, δείχνει την αφοσίωση της σε εκείνον, ποζάροντας με την φανέλα που φέρει το όνομα Carter, που είναι και το πραγματικό όνομα του 44χρονου συζύγου της (Shawn Corey Carter).

Κλείσιμο
Στην πρώτη φωτογραφία, η Beyonce κοιτάει- με ένα αθώο βλέμμα- κατάματα τον φακό και εντυπωσιάζει με την ομορφιά της ενώ στην άλλη ποζάρει με γυρισμένη την πλάτη, αναδεικνύοντας τα καλογυμνασμένα πόδια της. Aκόμα και αν υπήρξε κάποια δύσκολη περίοδος στον γάμο τους, αυτή μοιάζει να έχει ξεπεραστεί μετά τις πρόσφατες κοινές δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού. Πρόσφατα, η οικογένεια, μαζί με την δύο ετών κορούλα του Blue Ivy, δείπνησαν σε εστιατόριο στο Σαν Φραντσίσκο και έδειχναν πολύ αγαπημένοι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης