Στη σχέση με τη σύζυγό του, Ισιδώρα Σιδέρη, με την οποία είναι παντρεμένοι εδώ και 45 χρόνια, αναφέρθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης, χαρακτηρίζοντάς την ιδιαίτερο άνθρωπο και εξαιρετική σύντροφο και μητέρα.
Ο καλλιτέχνης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «OK!» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σύζυγό του, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί την κόρη τους, Ελεωνόρα Ζουγανέλη.
Ο Γιάννης Ζουγανέλης τόνισε ότι για να διατηρηθεί ένας γάμος χρειάζεται αποδοχή της διαφορετικότητας του άλλου, ουσιαστική αγάπη και διάθεση να ξεπεραστούν οι όποιες διαφωνίες. Παράλληλα, χαρακτήρισε την οικογένειά του προσωπικό του «καταφύγιο».
Όσο για την Ισιδώρα Σιδέρη, την περιέγραψε ως ξεχωριστή προσωπικότητα, καλή σύντροφο και μητέρα. Όπως είπε ο ίδιος: «Με την Ισιδώρα είμαστε παντρεμένοι 45 χρόνια. Πρέπει να αποδέχεσαι τη διαφορετικότητα του άλλου, να την κάνεις κτήμα σου και αγάπη. Εννοώ να την έχεις μέσα σου και να εκφράζεσαι. Στα δύσκολα να μπορείς να επανέρχεσαι. Είναι μεγάλο πράγμα η επιστροφή. Πες ότι υπάρχει ένα πρόβλημα που σε φέρνει σε διένεξη, μπορεί να υπάρξει διαφωνία. Φεύγεις από τη διαφωνία και επιστρέφεις στην αρμονία. Η οικογένεια είναι το άσυλό μου, εκεί που μπορώ να δημιουργώ. Η Ισιδώρα είναι ένα ιδιαίτερο πλάσμα, πολύ καλή σύντροφος και μάνα με ευθεία γνώμη απέναντι στην κόρη μας».
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.