Κατά του Μάνου, του Γιώργου, την Αναστασίας και της Τζο στράφηκε ο Μιχάλης Σηφάκης στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Σύμφωνα με εκείνον, οι δύο συμπαίκτριές του χειραγωγούν τους συγκεκριμένους παίκτες και προσπαθούν να τους επηρεάσουν ως προς τη στρατηγική που πρέπει να υιοθετήσουν στον στίβο μάχης, παραπονούμενες ότι δεν παίζουν όσο θα ήθελαν.
«Ο Μάνος και ο Γιώργος είναι τόσο δειλοί. Η Αναστασία και η Τζο κοροϊδεύουν τα αγόρια ξεκάθαρα. Γκρινιάζουν ότι δεν παίζουν. Είναι δύο γυναικεία ματσαρίσματα και τέσσερα αντρικά. Στα διπλά δηλαδή είναι τέσσερα γυναικεία και οκτώ αντρικά. Από πότε τα τέσσερα κρίνουν ένα παιχνίδι;», είπε αρχικά στην κάμερα ο Μιχάλης Σηφάκης.
«Το παιχνίδι στρατηγικά είναι δύο ματσαρίσματα γυναικεία στα πρώτα run και δύο στα δεύτερα και είναι τέσσερα αντρικά στα πρώτα run και τέσσερα στα δεύτερα, άρα οκτώ. Το ματς κρίνεται στους οκτώ», ανέφερε στη συνέχεια στον Ιωάννη και τη Δήμητρα, ενώ βρισκόμενος και πάλι μπροστά στην κάμερα σχολίασε: «Οι άλλοι είναι τόσο ..... που ακούνε τα κορίτσια, τα σέρνουν από τη μύτη».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.