Στο τέλος της συνέντευξής του, ο Γιώργος Γιαννόπουλος σχολίασε ότι θα συμμετάσχει σε μία νέα ταινία: «Κάνω μία ταινία τώρα ενός ανθρώπου, που είναι αστυνομικός και έχει γράψει σενάριο. Θέλω να πω να μην ομαδοποιούμε τα πράγματα. Αυτός ο τύπος έχει γράψει ένα εξαιρετικό σενάριο. Θα αρχίσουμε γυρίσματα μετά το Πάσχα. Έχει να κάνει με το bullying. Εντυπωσιάζομαι, γι' αυτό έχω να πω στο "παιδί φρικιό" που λέει σε ένα τραγούδι ο Σαββόπουλος...».
Και αφού ο ηθοποιός χρησιμοποίησε έναν στίχο από το κομμάτι του Διονύση Σαββόπουλου «Δεν είναι ρυθμός», πρόσθεσε για την απώλειά του: «Εγώ χάνοντας τον Σαββόπουλο, έχασα ένα κομμάτι της ζωής μου. Είναι πραγματικά μεγάλη ιστορία αυτή, σε μια άλλη εκπομπή μπορώ να σας τα πω».
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.