Στην ενασχόλησή του με τη yoga αναφέρθηκε ο Αντώνης Φραγκάκης, εξηγώντας πως η πρώτη επαφή ήρθε έπειτα από εσωτερική αναζήτηση, την οποία περιέγραψε ως μία μάχη με τον εαυτό του.
Ο πρώην ηθοποιός και μοντέλο ήταν καλεσμένος το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, στην εκπομπή «Ζω Καλά» και μίλησε για την προσωπική του διαδρομή προς τη yoga και το mindfulness, εξηγώντας ότι η ενασχόλησή του με αυτές τις πρακτικές δεν ξεκίνησε ως μια ήρεμη διαδικασία αυτοφροντίδας, αλλά ως αποτέλεσμα προσωπικής αναζήτησης και έντονης αγωνίας.
Όσο για τα κίνητρα που τον οδήγησαν στη yoga και τον τρόπο με τον οποίο βίωσε αυτή τη μετάβαση, ο Αντώνης Φραγκάκης δήλωσε: «Η στροφή προς τη yoga μπορεί να φαίνεται σαν αυτοφροντίδα αλλά δεν ήταν, ήταν περισσότερο αγωνία. Ψάχνοντας να δω τι με ενδιαφέρει να κάνω, τι μπορώ να κάνω, τι θα μου άρεσε να κάνω, το αντιμετώπισα πιο πολύ σαν πόλεμο παρά σαν φροντίδα. Σαν μια μάχη με τον εαυτό μου. Προσπαθώντας να καταλάβω τι είμαι, πώς λειτουργώ, τι με εμποδίζει, τι με βοηθάει. Ψάχνεις μέσα σε σένα, σε ό,τι σε αποτελεί. Το σώμα, τα όργανα, το μυαλό, η ψυχή, οι σκέψεις, τα προβλήματα, τα πάθη. Κάθε μέρα λοιπόν ψάχνεις να αντιμετωπίσεις αυτά. Αν αυτό είναι αυτοφροντίδα».
Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, αναφερόμενος σε μια περίοδο έντονης προσωπικής ωρίμανσης και στην ανάγκη να στηρίξει τον εαυτό του πριν μπορέσει να φροντίσει άλλους, είπε: «Για μεγάλο διάστημα ένιωθα ότι έχω να μεγαλώσω ένα παιδί, εμένα. Δεν χωρούσε δεύτερο, γιατί αυτό το παιδί έπιανε πολύ χώρο. Για να μπορέσεις να βοηθήσεις κάποιον άλλον, να φροντίσεις κάποιον άλλον, πρέπει να μπορείς εσύ να σταθείς καταρχήν στα πόδια σου».
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.