Το ενδεχόμενο να παντρευτεί μελλοντικά σχολίασε η Ρία Ελληνίδου, τονίζοντας ότι δεν την ενδιαφέρουν οι ετοιμασίες που απαιτεί ένα τυπικό μυστήριο, λέγοντας ότι θα προτιμούσε μία πιο απλή τελετή με «σε παραλία, με σουβλάκι», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε η τραγουδίστρια στην κυπριακή εκπομπή «Xmas Stars» εξήγησε πώς θα ήθελε να είναι ο γάμος της, σε περίπτωση που έκανε το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή. Πιο αναλυτικά, η Ρία Ελληνίδου ανέφερε ότι οι ετοιμασίες του μακιγιάζ και του νυφικού δεν την ενθουσιάζουν, καθώς τις ζει συνεχώς λόγω των εμφανίσεών της στα νυχτερινά μαγαζιά.
Περιγράφοντας τον γάμο της σε περίπτωση που αποφασίσει να παντρευτεί, η τραγουδίστρια τόνισε ότι θα είναι απλός χωρίς εντυπωσιακά σκηνικά: «Φαντάσου αν παντρευτώ, πόσο πολύ θα εκτιμώ τον άνθρωπο. Αν το δεις ποτέ… που δεν ψήνομαι να το κάνω γενικά. Δεν με ψήνουν όλα αυτά τα κομφόρ του μυστηρίου. Έλα στη θέση τη δική μου που κάθε Παρασκευή και Σάββατο κάνω φτιασίδι νύφης για να βγω να τραγουδήσω. Πιστεύεις ότι θέλω να το κάνω άλλη μια ημέρα για να το ζήσω; Τι να ζήσω; Δεν το ζω όπως μία άλλη γυναίκα που έχει όνειρο να τη βάψουν και να τη φτιάξουν. Δεν πρόκειται να τα κάνω καν τα προσκλητήρια και καλεσμένους. Μια από τις συμφωνίες θα είναι να μην ασχοληθώ με όλα αυτά. Αν μπορώ να το κάνω και με φόρμα στην παραλία. Παραλία, σουβλάκι και μια χαρά είσαι».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.