Την άποψή της για τον γάμο εξέφρασε η Παναγιώτα Βλαντή και για το πώς μπορεί να διατηρηθεί με διάρκεια και ποιότητα στον χρόνο, εξηγώντας πως δεν υπάρχει κάποιο «μυστικό», αλλά απαιτείται συνεχής συνεννόηση και προσπάθεια από το ζευγάρι.
Μιλώντας για τη σχέση με τον σύζυγό της, Γιάννη Βλάχο, η ηθοποιός ανέφερε ότι είναι πολύ καλά μαζί και πρόσθεσε ότι ο θαυμασμός είναι ένα από τα πιο βασικά στοιχεία για τη διάρκεια του δεσμού.
Την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Με τον σύζυγό μου είμαστε πολύ καλά. Δεν υπάρχει μυστικό για την επιτυχία ενός γάμου. Η σχέση θέλει δουλειά, να μην επαναπαύεσαι. Όταν φύγει ο θαυμασμός σου για τον άλλο, εκεί κάτι σημαίνει, πρέπει να το δεις. Δεν πρέπει να θεωρείς τίποτα δεδομένο σε μια σχέση. Θα υπάρξουν και περίοδοι, που θα έχεις δουλειές και θα είσαι στο τρέξιμο, αλλά έχει σημασία να μην το ξεχνάς».
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.