Κατά την επιστροφή της από το Εδιμβούργο, η Ελένη Μενεγάκη συνάντησε τους ρεπόρτερ που την περίμεναν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η ίδια δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, όμως τους χαιρέτισε ευγενικά, εξηγώντας πως έχει ξεσυνηθίσει να βλέπει μπροστά της τηλεοπτικές κάμερες.
Σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star», η παρουσιάστρια καλωσόρισε τους ρεπόρτερ θερμά, χωρίς όμως να επιθυμεί να κάνει εκτενείς δηλώσεις. «Τι έγινε παιδιά; Ωραία υποδοχή μου έχετε», είπε αρχικά στους δημοσιογράφους και στη συνέχεια, μιλώντας στο τηλέφωνο, πρόσθεσε: «Αγάπη μου, σε κλείνω κι έρχομαι».
Απευθυνόμενη ξανά στους ρεπόρτερ, η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε: «Λοιπόν, χαίρομαι πάρα πολύ που σας βλέπω, έχω ξεσυνηθίσει με όλο αυτό και δεν θέλω να πω πολλά, σχεδόν τίποτα. Σας ευχαριστώ που είστε εδώ, να περνάτε ωραία, να έχετε μια καλή χρονιά και δεν έχω κάτι άλλο να σας πω. Όλα καλά με το παιδί μου, τακτοποιηθήκαμε και επιστρέψαμε πίσω, από το κρύο στη ζέστη».
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!