Ένα κοινό στιγμιότυπο με τον σύζυγό του δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αύγουστος Κορτώ. Το ζευγάρι πριν από μερικές μέρες συμπλήρωσε δύο χρόνια γάμου, με τον συγγραφέα να προχωρά τότε σε μία ανάρτηση στα social media για την επέτειό τους.
Σε νέα δημοσίευση που έκανε στο Instagram, ο Αύγουστος Κορτώ ανάρτησε μία φωτογραφία από έξοδό τους, στην οποία εκείνος έχει γείρει το κεφάλι του στον ώμο του άντρα του. «Ποιος κόσμος; Το σύμπαν μου είσαι», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την εικόνα.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.