Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός hairstylist, ο οποίος είχε αναλάβει την κόμμωση και το μακιγιάζ του 64χρονου σταρ του Χόλιγουντ για τη νέα του ταινία «Jay Kelly» που έκανε πρεμιέρα στο Λίντο, μοιράστηκε εικόνες από την παρουσία του εκεί και έκανε λόγο για «όνειρα που γίνονται πραγματικότητα».
Όπως έγραψε στην ανάρτησή του: «Τρεις μέρες στη Βενετία. Όνειρα που γίνονται πραγματικότητα. Πριν από 13 χρόνια, όταν μετακόμισα στις ΗΠΑ, κάποιος με είχε ρωτήσει αν θα με ενδιέφερε ποτέ να κάνω μαλλιά και μακιγιάζ σε ταινίες στο Χόλιγουντ. Θυμάμαι ότι τότε απάντησα: ''Αν μια μέρα ο Τζορτζ Κλούνεϊ μου ζητήσει να του φτιάξω τα μαλλιά, δεν μπορώ να πω όχι!!''. Και να που πέρυσι ο Τζορτζ Κλούνεϊ μου ζήτησε να του φτιάξω τα μαλλιά για τη νέα του ταινία, που έκανε πρεμιέρα χθες βράδυ στο Φεστιβάλ Βενετίας. Ακόμα έχω πεταλούδες στο στομάχι όταν βλέπω το όνομά μου στη μεγάλη οθόνη: ''μαλλιά και μακιγιάζ για τον Τζορτζ Κλούνεϊ – Δημήτρης Γιαννέτος''. Ευχαριστώ την Αμάλ και τον Τζορτζ που πιστεύουν σε μένα και με εμπιστεύονται. Νιώθω απίστευτα ευγνώμων για την αγάπη και τη στήριξή σας και που πάντα με κάνετε να αισθάνομαι οικογένεια».
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.