Προς τον Άγιο Δομίνικο ταξιδεύει η Ραφαέλα Ψαρρού και τα παιδιά της προκειμένου να συναντήσουν τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή για τις ανάγκες της παρουσίασης του «Exathlon».
«Καλή επιτυχία αγάπη μου σε αυτό το νέο σου ταξίδι, σε αυτό το καινούριο όνειρο που ξεκινάς. Ξέρω ποιος είσαι, ξέρω τη δύναμή σου, το ταλέντο σου και πόσο λάμπεις σε ό,τι κάνεις! Είσαι αστέρι. Εγώ θα είμαι πάντα εδώ, δίπλα σου, να σε στηρίζω σε κάθε σου βήμα, σε κάθε σου προσπάθεια, σε κάθε σου όνειρο. Είσαι η έμπνευσή μου και η μεγαλύτερή μου περηφάνια. Πάντα μαζί, πάντα εμείς. Σε λατρεύουμε», έγραψε χαρακτηριστικά.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.