Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα έδωσε η Σάντρα Βουτσά, τονίζοντας ότι καθημερινά σημειώνει βελτίωση. Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», έπειτα από οξύ έμφραγμα, που υπέστη πριν από έναν χρόνο. Η φίλη και μάνατζέρ του τόνισε ότι οι γιατροί παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι, αφού όπως είπε, πρόκειται για έναν καταπονημένο οργανισμό.
Ειδικότερα, ανέφερε στην εκπομπή «Weekenders», το πρωί της Κυριακής 29 Ιουνίου: «Ο Δημήτρης κάθε μέρα είναι και λίγο καλύτερα. Έχει ξεπεράσει πλέον το οποιοδήποτε οργανικό πρόβλημα είχε. Τώρα πλέον οι γιατροί περιμένουν τη δική του αντίδραση γιατί από εκείνον εξαρτάται. Όμως, είναι κάθε μέρα και λίγο καλύτερα. Χαμογελάει κανονικά. Γενικώς έχει την καθημερινή πρόοδο. Οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι. Δεν μπορούν να υποσχεθούν πράγματα, ούτε να πουν παραπάνω πράγματα από αυτά που βλέπουν. Επειδή όμως ο γιατρός του Δημήτρη είναι ένας πολύ φειδωλός άνθρωπος, το γεγονός ότι είπε στη γυναίκα του, την Κατερίνα ότι είναι πολύ καλύτερα, σημαίνει πολλά».
Ολοκληρώνοντας, η Σάντρα Βουτσά σημείωσε: «Η βελτίωση δεν είναι θεαματική. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένας οργανισμός πολύ ταλαιπωρημένος. Στις 28 Μαρτίου έκλεισε έναν χρόνο που είναι στο νοσοκομείο».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.