Μετά από 45 χρόνια φιλίας και στενής επαγγελματικής συνεργασίας, ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε για τον παιδικό του φίλο, που υπεξαίρεσε μεγάλο χρηματικό ποσό από την εταιρεία του, την οποία διαχειριζόταν εκείνος.
Όταν ο ηθοποιός αντιλήφθηκε τις κινήσεις του, του έκανε μήνυση και αγωγή. Ο φίλος του καταδικάστηκε πρωτοδίκως σε πέντε χρόνια κάθειρξη, αλλά άσκησε έφεση και η δίκη αναβλήθηκε για σχεδόν έναν χρόνο μετά. Ο Μάρκος Σεφερλής τόνισε ότι η προδοσία από έναν τόσο κοντινό του άνθρωπο, τον πλήγωσε περισσότερο συναισθηματικά παρά οικονομικά. Δήλωσε επίσης, την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη.
Όπως είπε ο ηθοποιός, τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Είχα έναν παιδικό φίλο για 45 περίπου χρόνια, τον οποίο είχα βάλει διευθυντή στην εταιρεία παραγωγής. Του είχα τυφλή εμπιστοσύνη. Αυτός είχε την απόλυτη ευθύνη των οικονομικών της εταιρείας, με αποτέλεσμα να καταχραστεί - υπεξαιρέσει ένα πολύ μεγάλο ποσό. Όταν το αντιλήφθηκα, ήταν πλέον αργά, του έκανα μήνυση και αγωγή. Έγινε πρωτοβάθμια η δίκη, καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια κάθειρξη. Μετά έκανε έφεση, όπως γίνεται στην Ελλάδα και ήταν να δικαστεί αυτή η έφεση. Ζήτησε όμως πάλι αναβολή, οπότε θα πάμε σχεδόν έναν χρόνο μετά. Με στενοχώρησε πάρα πολύ, πιο πολύ συναισθηματικά, παρά οικονομικά, γιατί ναι μεν το ποσό είναι πολύ μεγάλο, αλλά έγινε από έναν άνθρωπο, που ήμασταν 45 χρόνια φίλοι. Ήξερε τον αγώνα μου όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μπορούσα να διανοηθώ, ότι αυτός ο άνθρωπος θα φτάσει στο σημείο να υπεξαιρέσει τόσα χρήματα από εμένα, από τον άνθρωπο που του έδινε ψωμί και μιλάμε για φρατζόλα. Υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα και ευτυχώς η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της».
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.