Λίγες ημέρες μετά το ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη, η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε στο Ηρώδειο, μαζί με τον καλό της φίλο, Γιάννη Καζανίδη. Την ηθοποιό συνάντησαν εκεί οι τηλεοπτικές κάμερες, με την ίδια ωστόσο, να αποφεύγει να μιλήσει.
Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για δηλώσεις, η Βάνα Μπάρμπα είπε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό»: «Δεν μπορώ να μιλήσω», ενώ στη συνέχεια, ευχαρίστησε τους ρεπόρτερ για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την κατάσταση της υγείας της.
Δύο ημέρες αργότερα, το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Μαΐου, η Βάνα Μπάρμπα πήρε εξιτήριο, έχοντας ξεπεράσει το αρχικό στάδιο της περιπέτειας με την υγεία της. Σύμφωνα με τα parapolitika.gr, η ηθοποιός πρόκειται να συνεχίσει να υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις και παρακολούθηση, προκειμένου να διασφαλιστεί η πλήρης ανάρρωσή της.
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.