Στη σχέση με την εικόνα της και την περιποίηση του εαυτού της αναφέρθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου, ξεκαθαρίζοντας πως δεν κυκλοφορεί ποτέ και για κανέναν λόγο ατημέλητη. Η τραγουδίστρια τόνισε, ότι φροντίζει την εξωτερική της εμφάνιση, αποφεύγοντας ωστόσο τις υπερβολές.
Σε ερώτηση που δέχτηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «OK!», για τη σχέση της με τον καθρέφτη, απάντησε πως είναι «ωραιότατη» και πρόσθεσε: «Δεν θα βγω απεριποίητη από το σπίτι μου ποτέ και για κανέναν λόγο».
Όσο για το εάν κάνει υπερβολές σε καθημερινό επίπεδο σε σχέση με την περιποίησή της, τόνισε: «Η περιποίηση δεν συνάδει με την υπερβολή, συνάδει με την καλαισθησία».
Για το φλερτ και εάν προσεγγίζεται από το άλλο φύλο, η Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε θετικά, δηλώνοντας: «Βεβαίως. Δεν έχω κανένα παράπονο».
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα